Розглянуто Віталій Скоропад,Тоні Хоффман | Несправедливий відбір (Для Керівника)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вячеслав Крутов

Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
27
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: Віталій Скоропад,Тоні Хоффман
2. Особистий нікнейм: Вячеслав Крутов
3. Суть скарги:

Доброго дня,пан Волков,

Пишу Вам на рахунок ситуації ,яка склалася два дні тому при відборі кандидатів на лідера СБУ м.Дніпра та безпосередньо на рахунок дій ЗГС Віталія Скоропада та відповіді на мою скаргу ,адресовану Головному Адміністратору Тоні Хоффману.

1.На рахунок дій ЗГС Держ

24.05 о 09:03 була створена заявка на лідера СБУ Дніпра. Крім того,що багато достойних кандидатів не було допущено на обзвон, ЗГС зачинив заявку менш ніж за добу. Коли,людина,яку він просунув з іншого серверу,подала заявку,то адміністратор одразу за 15хв дану заявку зачинив,щоб ненароком хтось достойний не подав ще, адміністратор не дав шанс навіть подати заявки полковникам,які на мою об'єктивну думку заслуговували не меншого шансу.(Я особисто,маючи великий досвід на данному проекті вперше побачив,що заявку на лідера зачиняють за 12год,при цьому допускають до обзвону лише 2х кандидатів з 9ти можливих)
Одразу після зачинення заявки о 21:15,ЗГС Держ зробив обзвон через годину.На обзвоні ,як я сказав раніше,було присутньо два кандидати. Один, якого він просував ,та інший, який мав досвід лише на 9 званні в МОЗ. Тиць
(КХМ Цікаво,хто ж пройде на лідера?Одразу видно ретельний відбір та високу чесну конкурентність)

Гравців з фракції просто напросто не допустили. Як результат, на посаду стала людина,яка не мала ніякого бажання зберігати фракцію.Мені особисто,як людині, яка була в цій фракції майже з самого відкриття серверу(20.03) та яка піднімала дану фракцію разом з минулими генералами з нуля, за два місяці добилась оптимального складу,якого ми хотіли, з дружнім та компетентим колективом, де всі виконували свою роботу та приділяли багато часу грі та рп-процессу в цілому, дуже прикро,що фракцію завдяки діям ЗГС просто зруйнували. Всім полковникам одразу було сказано,що їх буде звільнено генералом по недовірі,та на їх місце прийдуть друзі теперішнього лідера.Ось така блат система і виходить. Як результат,більшість гравців пішли за минулим керівництвом,та фракцію просто напросто зруйнували,ЗГСу було байдуже на склад та на його якість,він просто просунув свого кандидата та знищив так би мовити фракцію. Як на мене,якщо так нехтувати гарними кадрами в подальшому і такі дії будуть відбуватись на данному сервері постійно, то Державні Структури будуть пусті ,бо гравці просто напросто не матимуть бажання розвивати фракції,коли сам слідкуючий блатить своїх,руйнує якісний склад фракцій та недає іншим досвідченим гравцям змогу залишитись у фракції , не втратити своє заслужене звання, то про що може йти мова.
Як то кажуть:"Ломать - не строить".
Тепер на сервері на одну гарну фракцію менше,а щоб набрати інших гравців,знову потрібно буде витрачати купу часу,і не факт,що вийде,як було раніше.

2.На рахунок відповіді ГА на мою скаргу.

25.05.2023 мною була подана скарга на ЗГС для Головного Адміністратора. Тиць
Після розгляду скарги ГА виніс такий вердикт:

1685145371319.png

Хотів би обгрунтувати відповідь під пунктом 1.
Дуже прошу,і багато хто був би вдячний вам,пане Волков,якщо будуть створені чіткі правила щодо відбору на посаду лідера та щодо терміну відкритих заявок. Бо,я особисто,вперше стикнувся з ситуацією,що заявку на лідера зачиняють менш ніж за 12год,при цьому на обзвон допускають лише 2х людей,бо як сказав ГА у відповіді,він побачив лише одну нормальну заявку з 9ти людей.То чому заявки були зачинені раніше ніж за добу та інших конкурентно спроможних гравців не було набрано?

Що стосується пункту 2. То,перечитавши правила лідерів та вимог від кандидатів на посаду лідера, чітко видно що згідно з пунктом 5.1 та 5.2 правил лідерів та заступників, виходить що відбір був зовсім не справедливим.
1685145766119.png

Зі сторони ЗГС Віталія Скоропада не було жодного повідомлення заступникам про можливість стати лідером діючим заступникам та невідкриттям заявок згідно пункту 5.2.Тобто ЗГС навіть не намагався обрати гідного з заступників,бо вже прекрасно розумів,що хоче поставити свою людину з іншого серверу. Заступники були дуже здивовані швидкістю закриття заявки,і через зайнятість в той день ,чисто фізично не встигли подати заявку на лідера, не говорячи про те,що по правилам попередній лідер має право передати посаду. ЗГС одразу відчинив заявки ,не давши змогу пройти відбір на лідера до створення заявки на форумі.
(Крім того,відбулась ситуація,коли ЗГС в діскорд каналі повідомив минулого лідера,що він хоче та буде ставити свою людину з другого серверу на посаду лідера третього серверу,і інші кандидати йому байдужі.Т.я. данний адміністратор також прийшов з другого на третій сервер,то логічно можна зауважити,що скоріш за все він просто захотів поставити свого знайомого на данну посаду.)

Крім того,лідер ,якого після цього назначила адміністрація,не мав схваленої РП Біографії. (Для чого тоді були створені вимоги від кандидатів,щодо РП Біографій,якщо данний лідер став без схвалених РП Біографії)
Пан ГА в пункті 2 своєї відповіді на мою скаргу зазначив,що у більшості не було РП Біографій,через це їх не допустили до обзвону.А лише заявка теперішнього лідера Ларіка Світова була якісно написана.Тоді як став теперішній лідер СБУ Дніпра Ларік Світов на свою на посаду,якщо його РП Біографія була відмовлена. Тиць
1685146256512.png

Що стосується "нормальних покращень щодо фракції"Пан Волков,чи вважаєте Ви, що ці покращення кращі,ніж у інших кандидатів?
1685146388740.png

Як на мене, ГА чи прикривав чи просто не захотів розібратись в цій ситуації справедливо,через це не звернув уваги на мою скаргу на відповідальному рівні та не ретельно переглянув її .(Моя особиста думка)

Було б дійсно чудово та задля цього я і пишу Вам, щоб в наступні рази таких ситуацій не виникало, тобто щоб обрання лідерів відбувалось з нейтральними до інших кандидатів адміністраторами(тобто щоб ЗГС не був знайомим кандидата,який буде проходити обзвон). Як на мене в данному випадку це не складно помітити,коли дві людини до цього разом грали та публічно спілкувались, а після цього виникла ситуація з просуванням знайомого.

Пан Волков,мені прикро,що до гарних та адекватних гравців, вийшло таке відношення з боку адміністрації. Чесно кажучи,я дуже вражений.Якщо пам'ятаєте,я декілька разів був присутнім на зборах лідерів з керівником,тобто з Вами, та завжди намагався з іншими лідерами бути на зв'язку та пропонувати якісні ідеї керівництву. Як ви казали нам,при термінових ситуаціях нам не потрібно соромитись або боятись когось та ми можемо зв'язатись з Вами.Через це і пишу данну скаргу. Я думаю ,Ви особисто знаєте,як важливо,щоб на проекті було дійсно якісне РП та був відсутній блат.

Буду завчасно вдячний за вашу відповідь та за ретельний компетентний розбір данної ситуації з Вашої сторони.

З повагою,
В'ячеслав Крутов
Полковник СБУ Д 27.03-24.05

Останнє редагування:

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Я, Олексій Хоффман,минулий заступник лідера СБУ м.Дніпра. Повністю згоден зі словами Вячеслава Крутова та підтримую данну петицію. Прошу прийняти міри щодо адміністрації,яка слідкувала за данними діями.

Андрій Крутов

Царь батюшка
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
72
Реакції
31
Бали
23
Я, Андрій Крутов, перший лідер СБУ м.Дніпра на 03 сервері. Повністю згоден зі словами Вячеслава Крутова та підтримую данну петицію. Прошу прийняти міри щодо адміністрації,яка слідкувала за данними діями.

Додаткові докази:

1685151186440.png

Реєстрування
12 Січ 2023
Дописи
21
Реакції
6
Бали
3
Поддерживаю, новый лидер развалил полностью сбу которое мы строили с нуля и не мало внесли, его ещё и продвинул згс, и сейчас творится полный беспредел! Рассмотрите данную жалобу верно ✅

Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
308
Реакції
351
Бали
68
Я, Ярослав Хоффман,минулий заступник лідера СБУ м.Дніпра. Повністю згоден зі словами Вячеслава Крутова та підтримую данну петицію. Прошу прийняти міри щодо адміністрації,яка слідкувала за данними діями.

Вячеслав Крутов

Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
27
Бали
21
Також хочу зауважити та додати,що згідно пункту 5.4 правил лідерів державних організацій(тиць)- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення) Рівень лідера на момент призначення був 10(тиць),на жаль не вказано, які саме виключення існують і чи підпадає данне рішення під виключення,гарне питання.
А також згідно пункту 5.9 Мінімальний ігровий рівень для призначення на посаду заступника - 6. А тут про виключення вже не вказано,а рівень призначеного по довірці заступника Сергія Корабля був 4. (тиць)
Прошу пана Волкова також ознайомитись з данної інформацією та взяти її до уваги.

З повагою,
В'ячеслав Крутов
Полковник СБУ Д 27.03-24.05

adqytka

Новий гравець
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
Я, Каряка Анна,минулий підполковник СБУ м.Дніпра. Повністю згодна зі словами Вячеслава Крутова та підтримую данну петицію. Прошу прийняти міри щодо адміністрації,яка слідкувала за данними діями.

Даніл Хоффман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
4
Бали
6
дійсно дуже дивна ситуація я теж вважаю що це блат даже не то шо вважаю я прекрасно розумію що це блат, якось дивно виходить до відкриття заявок ще десяток годин а всі вже знают що Адмін ставить свою людину, не приймали заявки других людей які стоять у фракції дуже давно та на високих посадах, в цілому я підтримую В’ячеслава, колишній підполковник СБУ Д
З повагою Даніл Хоффман

Даніл Хоффман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
4
Бали
6
що б уникнути спорів, не поваги до адмінського складу, робіть переобзвон, тільки чітко, справедливо та сумлінно до цього поставитись.
з повагою саппорт 03 Даніл Хоффман

Адам Паркер

03 | Східна Україна
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
231
Реакції
41
Бали
33
Я, Тоби Форд, минулий Підполковник СБУ м.Дніпра. Повністю згоден зі словами Вячеслава Крутова та підтримую данну петицію. Прошу прийняти міри щодо адміністрації,яка слідкувала за данними діями.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Щодо 1 пункту: немає наразі чітких правил про терміни подачі заявок на посаду лідера організації. Це вже вирішується з керівником.
Щодо 2 пункту: лідер повинен вибрати заступника і передати адміністрації, а цього як я розумію не відбулося.

Тепер щодо заявок, вони були відкриті в середу о 10:03, а зачинені в середу того ж дня о 22:15.
Передивившись їх всі (заявки) видно, що тільки 2 кандидати хоча би прикріпили посилання на свою біографію якою би вона не була але її можна було переглянути.

Щодо людини з 02: перевірив інформацію і ця людина на даний момент грає в нас уже 6 днів, а на 02 сервері займала доволі високі посади, тому нічого такого тут не бачу. Обзвон проводився 2 людям на якому задавалися аналогічні питання.
На обзвоні рішення приймала не 1 людина, а 3 відразу (включно з ЗГС на якого пишете скаргу), тому ця людина була поставлена шляхом голосування.

І останнє, щодо покращення для фракцій в заявці: дані кандидати, які були допущені до обзвону хоть якось цей пункт розписали на відмінну від інших кандидатів, тому і було прийнято це рішення.

Передано керівнику

Alexandr Volk

Гість
Щодо людини з 02: перевірив інформацію і ця людина на даний момент грає в нас уже 6 днів, а на 02 сервері займала доволі високі посади, тому нічого такого тут не бачу. Обзвон проводився 2 людям на якому задавалися аналогічні питання.
На обзвоні рішення приймала не 1 людина, а 3 відразу (включно з ЗГС на якого пишете скаргу), тому ця людина була поставлена шляхом голосування.

І останнє, щодо покращення для фракцій в заявці: дані кандидати, які були допущені до обзвону хоть якось цей пункт розписали на відмінну від інших кандидатів, тому і було прийнято це рішення.
Прочитавши вашу скаргу (петицію), можу сказати одне , судити по заявкам і як проходило всередині на обдзвоні - різні речі, мені дали повний запис обзвону, кандидат обраний правильно і справедливо. У скарзі відмова, що до покращень прийняв до відома.

Але для профілактики буде проведено збір з усією адміністрацією та короткий інструктаж щодо обдзвонів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі