Схвалено НПУ Харків / Антон Гаращенко / NonRP+ NonRP Drive+ Non RP Flay+DM Car+ злив клану+ порушення статуту / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
1. Нікнейм лідера / заступника: Антон Гаращенко
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги: Не місце даному працівнику на своїй посаді, масові порушення правил сервера і статуту, і все за особисту Неприязнь до клану нашого NonRP+ NonRP Drive+ Non RP Flay+DM Car+ злив клану+ порушення статуту
Прошу змінити ліреда НПУ, оскільки він сам нарушає так і остальних підлеглиг своїми наказами заставляє!

4. Особисті докази (скриншот/відео):

1) І так все почалось з того, що злили з офіційного дс 01 сервера з каналу СБУ, які накази дає генерал своїм підлеглим, а саме за відео де зливають токсиків получуть підвищеня, за випуск з кпз токсіка уволить... хм як він пройшов обзвон дуже інтересно??

Screenshot_20230528-000727.jpg
image0.jpg
Screenshot_20230528-000719.jpg

2) Дальше він почав всіх токсиків удаляти/банити в дс сервері Bed Cop
NonRp -- Кинув просто так переслідвання не провірив хто взагалі в машині находиться, їздить сам в патрулі

3) NonRP Drive

4)
Після чого як він мене вбив я попав в кпз ( не понятно як взнав кому дає, після смерті передівся і знову почав переслідувати мою машину
Відео --- Таран+ стрільба іза руля (Влад Геращенко), 0.23 Антон Гаращенко прилетів на вертіку сам і навіть не розуміючи в кого стриляє ( Ніків з криші не видно), чекаю орінтіровку
5) Non RP Flay 1 Non RP Flay 2 -- DM Car ( лопостями гвинтокрила) , 7.21. Забороняється Non RP управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям).

6) Через паро хвилин мене витащив Bed Cop, находився біля дороги нпу( ніяк нікого не провокував), не приставився як його звати повязав мене в кайданки і повів в НПУ, після того як я показав паспорт і що мене не має в розшуку спробували найти наркоту (Не вдалось), потім провірила на наркотики хоча цим має заніматись МОЗ ( крові не брали і ніяких проб і виявили ), це все відігровка в свою сторону і NonRP
Також видав статтю
2.3 За спробу дачі хабара ( Просто так бо за неї більше сидіти)
Це фул откат GeForce Experience настроїна на запись 5 хвилин

Відео
5. Дата походження: 28.05.2023

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Оскільки Я та працівники НПУ стали участниками даного моменту, хотів би вставити свої 5 копійок!
1. На скріншотах видно, що генерал віддає наказ про відеофіксацію збору інформацію на Токсіків
А ніхто не задавався запитанням чому це було зроблено? А я відповім, для заведення на Вас найкрасивіших кримінальних справ!
Ніхто Вас зливати не збирався та не збирається!

На 2 відео: ТУТ ви вказуєте, що у п. Геращенка є NonRP дії, при цьому самі їх же порушуєте, коли не відігруєте зброю та починаєте стріляти!

На 3 відео: ТУТ на самперед не видно хто поїхав через тротуари, та як для NonRP Drive дистанція проїзду невелика та не вбачає покарання за дане правило.

На 4 відео: ТУТ ви вказуєте, що Вас таранили та стріляли із за руля. Так ось пояснюю Таран в даних умовах в нас дозволений, задля зупинки транспортів без відкривання вогню. Вогонь був уже відкритий у відповідь на Вашу агресію, а з приводу стрільби із за керма, то працівникам державних органів дали дозвіл на це.
Відео з моєї сторони: ТУТ

До 5 відео мені нічого добавити...

6 момент: Було здійснено обшук на наркотики, що було невдалим! Та було здійснено огляд на вживання наркотиків, що було вдалим!
Це 2 різних моменти. В руальному житті, якщо ви не знаєте то працівники НПУ уповноважені здійснювати огляд на вживання алкоголю та наркотиків згідно наказу МОЗ.

Також мої відео: На якому Ваші сокланівці теж нехтують правилами NonRPDrive, но скарги на Вас ніхто не закидує. Це ж лише ви на щось обіжені. (Тайм Код: 00:05 та 00:25 та 00:28 авто БМВ)
ВІДЕОТУТ

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
1) Ви зараз оффтопите в темі яка вас не стосується і обманюєте адміністрацію!!
2) Я відіграв зброю ( слухайте відео)
3) Все прекрасно видно і понятно хто за рулем і що за машина, ви зараз пробуєте якось оправдати свого генерала і при тому ввести в обману знову адміністрацію
4) В статуті не має прописано що треба таранити машину!!! А вказана прострелити колсо, якщо і на далі не зупиняється відкрити вогонь по машині. І та, стріляєте на ходу іза руля
6) Якщо у вас є жб, на якигось іграків создайте свою ЖБ, не треба в моїй офтопити і обманювати
Обшук на наркотики говориш) а що ти скажеш на скрин нище?
image0.png

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
1) Ви зараз оффтопите в темі яка вас не стосується і обманюєте адміністрацію!!
2) Я відіграв зброю ( слухайте відео)
3) Все прекрасно видно і понятно хто за рулем і що за машина, ви зараз пробуєте якось оправдати свого генерала і при тому ввести в обману знову адміністрацію
4) В статуті не має прописано що треба таранити машину!!! А вказана прострелити колсо, якщо і на далі не зупиняється відкрити вогонь по машині. І та, стріляєте на ходу іза руля
6) Якщо у вас є жб, на якигось іграків создайте свою ЖБ, не треба в моїй офтопити і обманювати
Обшук на наркотики говориш) а що ти скажеш на скрин нище?
Переглянути вкладення 73568
Чому офтоплю, якщо ви чітко прописали в 6 пункті за мене?

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
1. Нікнейм лідера / заступника: Антон Гаращенко
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги: Не місце даному працівнику на своїй посаді, масові порушення правил сервера і статуту, і все за особисту Неприязнь до клану нашого NonRP+ NonRP Drive+ Non RP Flay+DM Car+ злив клану+ порушення статуту
Прошу змінити ліреда НПУ, оскільки він сам нарушає так і остальних підлеглиг своїми наказами заставляє!

4. Особисті докази (скриншот/відео):

1) І так все почалось з того, що злили з офіційного дс 01 сервера з каналу СБУ, які накази дає генерал своїм підлеглим, а саме за відео де зливають токсиків получуть підвищеня, за випуск з кпз токсіка уволить... хм як він пройшов обзвон дуже інтересно??

Переглянути вкладення 73506Переглянути вкладення 73510Переглянути вкладення 73512

2) Дальше він почав всіх токсиків удаляти/банити в дс сервері Bed Cop
NonRp -- Кинув просто так переслідвання не провірив хто взагалі в машині находиться, їздить сам в патрулі

3) NonRP Drive

4)
Після чого як він мене вбив я попав в кпз ( не понятно як взнав кому дає, після смерті передівся і знову почав переслідувати мою машину
Відео --- Таран+ стрільба іза руля (Влад Геращенко), 0.23 Антон Гаращенко прилетів на вертіку сам і навіть не розуміючи в кого стриляє ( Ніків з криші не видно), чекаю орінтіровку
5) Non RP Flay 1 Non RP Flay 2 -- DM Car ( лопостями гвинтокрила) , 7.21. Забороняється Non RP управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям).

6) Через паро хвилин мене витащив Bed Cop, находився біля дороги нпу( ніяк нікого не провокував), не приставився як його звати повязав мене в кайданки і повів в НПУ, після того як я показав паспорт і що мене не має в розшуку спробували найти наркоту (Не вдалось), потім провірила на наркотики хоча цим має заніматись МОЗ ( крові не брали і ніяких проб і виявили ), це все відігровка в свою сторону і NonRP
Також видав статтю
2.3 За спробу дачі хабара ( Просто так бо за неї більше сидіти)
Це фул откат GeForce Experience настроїна на запись 5 хвилин

Відео
5. Дата походження: 28.05.2023
Вітаю відповідає генерал НПУ м,харків Антон Гаращенко 1) перше від вашого клану були постійні провокації в сторону НПУ та інших гос структур
2) Ви самі порушуєте правила сервера ви як клан зобовязна відігрувати зброю ні разу це не зробили на своїх відео
3) Мій наказ про збирання доказів на вас законний оскільки це зроблено для відкриття кримінального провадження с приводу порушеня Кримінального кодексу вашим кланом
4). Нонрп драйв у мене не було так як зігідно статут МВС Мітцубісі оутлендер та рено дастер може їздити по бардюрам і так далі
5) с приводу нонрп флай на вашому відео 2 видно що я його перепаркував через 10 секунд була посадка на 10 секунд в звязку с службовою необхідністю
6) вас посадили за використання наркотиків статя вам пише невірно в звязку багом мода

От себе хочу добавити ви вирішили бикувати проти всіх гос структур думаючи що якщо ви мясом їздите то вам нічого ніхїто не зробе бо по одному ви з бункера не висовуйєтесь, ну не буде такого щоб бандіти диктували правила поліції СБУ і так далі

Андрій Блащина

Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
1) Воздух, пруфи
2) Ще один обманює адміністріцію відіграв пушку ( пасажири які в середині машини не мають відігрувати поки не вийдуть з тачки)
3) Дивимось скрин
4) дальше обман. Ти на особистому транспорту( тільки з моз виїхав)
5) Правила для всіх єдині, читаємо правила лідерів
6) Подивись скрин вище, ти там обяснив за, що 40 хвилин

Вкладення

• image.png
    image.png
    475 Кб · Перегляди: 104
Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
1) Воздух, пруфи
2) Ще один обманює адміністріцію відіграв пушку ( пасажири які в середині машини не мають відігрувати поки не вийдуть з тачки)
3) Дивимось скрин
4) дальше обман. Ти на особистому транспорту( тільки з моз виїхав)
5) Правила для всіх єдині, читаємо правила лідерів
6) Подивись скрин вище, ти там обяснив за, що 40 хвилин
А ти до мозу поїхав навмисно його знімати, щоб потім зливати? Я б уе розсудив як злив лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі