Розглянуто Олекcандр Дурнєв / DM, Нон рп дії, створення перешкод.

91504232

Новий гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Олександр Дурнєв
2. Особистий нікнейм: Джон Макклейн
3. Суть скарги: 1. ДМ, 2. Саппорт, це рп персонаж, але гравець недотримується рп процесу, на таймкоді 1:33 як він стоїть без зброї, а пізніше відкриває вогонь, не відігравши ні в гч, ні в чат дії. 3. Створення перешкод при ловлі квартири, гравець умисно відкрив вогонь в той момент, коли мала злетіти квартира.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 03.06.2023

Oleksandr Durnev

Козак
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
48
Реакції
24
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Олександр Дурнєв
2. Особистий нікнейм: Джон Макклейн
3. Суть скарги: 1. ДМ, 2. Саппорт, це рп персонаж, але гравець недотримується рп процесу, на таймкоді 1:33 як він стоїть без зброї, а пізніше відкриває вогонь, не відігравши ні в гч, ні в чат дії. 3. Створення перешкод при ловлі квартири, гравець умисно відкрив вогонь в той момент, коли мала злетіти квартира.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 03.06.2023
Вбивство було створено з певною на то причиною
(Причину я пояснив нижче)

Відповідь пунктами на скаргу Макклейна:
1. ДМ - Данну ситуацію я оцінив як битва за КВ.
2. Коли я дістав зброю то РП процес відігрався автоматично системою (В мене над головою).
3. Знову ж таки, я вбив данного гравця тому-що він для мене був суперником/перешкодою для купівлі данної квартири. Якби я цього не зробив то він би її зміг би купити першим за мене.

+ доказ що гравця я вбив щоб забрати КВ першим ніж він:
1685875930181.png

Останнє редагування:

91504232

Новий гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. ДМ - Данну ситуацію я оцінив як битва за КВ.
2. Коли я дістав зброю то РП процес відігрався автоматично системою (В мене над головою).
3. Знову ж таки, я вбив данного гравця тому-що він для мене був суперником/перешкодою для купівлі данної квартири. Якби я цього не зробив то він би її зміг би купити першим за мене.
Такого терміну, і правил щодо ведення битв за квартиру на проекті немає.
В реальному житті при покупці квартир покупці один одного не вбивають, а РП це гра по ролям, яка модулює реальне життя в грі.

Oleksandr Durnev

Козак
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
48
Реакції
24
Бали
11
Такого терміну, і правил щодо ведення битв за квартиру на проекті немає.
В реальному житті при покупці квартир покупці один одного не вбивають, а РП це гра по ролям, яка модулює реальне життя в грі.
Раніше за бізнеси вбивати людей у грі можна було.
Після оновлення квартир вони стали більш цінними ніж раніше і думаю заради КВ можна робити невеликі вбивства.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі