Відмовлено Євген Антонюк, Ярослав Кримський, Андрій Нещадим/ Некомпетентність, неодекватність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
11
Реакції
3
Бали
3
Адреса
Ukraine Kherson
1. Нікнейм лідера / заступника: Євген Антонюк, Ярослав Кримський та Андрій Нещадим
2. Особистий нікнейм: Владислав Глущик (Фрапс №2 надав мій брат "Стасніслав Глущик")

3. Суть скарги:

Некомпетентність.
Я подав ел. заявку до ЗСУ, 2 рази і на обидва рази мені не відповіли, я подумав що не підійшов але через друга який був в ЗСУ вчора запитав що-до моєї заявки. Як виявилось її підтвердили, а мене не повідомили!

Втрача контролю над складом організації. Неадекватні зами.
Також в ЗСУ твориться повний хаос, в мене є фрапс на якому один з полковників ЗСУ 3-х етажним матом обзиває рекрута і шле всіх нах*й!.. На цьомуж фрапсі інший полковник звільняє людину а потім розтрелює його зі словами "********************* єбаноє ***********************************", але він йде 30 хвилин +- і його довго грузити до ютубу. Коли загрузиться скину ссилку в кометарях до цієї скарги. Також вони проводять строї по 3 години і в них графіку посуті немає, там все робиться на от*бісь . Зробіть щось лідеру та заступникам бо на данній момент там повний безпридєл. Доречі сам лідер також *********************************** " Дєдовщіни " і любить поматюкатися на молодший склад.

Про підвищення та постійні строї.
В самій фракції майже нереально повиситись по декільком причинам:
1) Постійні строї по декілька годин (1 закінчився через 10хв інший почався).
2) Лінь інструкторів і агрессивність полковників (Неможливо запитати як відлічити інструктора від інших і так далі, сразу шлють
наху*).
3) Немає нормального, постійного графіку! ( він написаний на форумі але його не соблюдають і постійно запізнюються на годину і більше!)
4) Дуже великі черги бо навіть по графіку перевірки проводяться до 2 разів у день ( якщо не помиляюсь )

Постійні строї по 3 години перед ГРП на 30хв. і строї на яких всі просто стоять 30хв. ( такий стрій був на 2 фрапсі тільки там заставили побігати трішки ) і строї які зривають графік, все це проходе кожен день у фракції ЗСУ і адміністрації не це глубоко пох*р.

Онлайн лідера та як це вирішити.
Також хочу поскаржитись на онлайн лідера, він заходе в гру максимум на 1 годину вечером. Щоб вирішити цю проблему треба зробити норму онлайну для лідеру та замів, або можна просто замінити лідера на активного.

4. Особисті докази (скриншот/відео):

Відео про некомпетентність:

Відео про порушення полковників:
Таймкоди:
  • 1:19 - 1:50 - Ярослав Кримський ( полковник ) веде людину незрозуміло куди і незрозуміло чому, я думаю що він хотів його розстріляти, але побачив що за ним біжу я і просто вивів його.
  • 2:17 - 2:38 - Андрій Нещадим ( полковник ) дуже сильно матюкається на МС.
  • 2:48 - 2:58 - Ярослав Кримський ( полковник ) звільнив без рп працівника розстрілює його а після обзиває.
5. Дата походження: Зробив жалобу 08.06.2023, більша частина подій про які говорю були 2023.06.06/07

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
11
Реакції
3
Бали
3
Адреса
Ukraine Kherson
P.S.: 2-е відео пришвидшене та відмонтажене бо оригінал йде 28 хвилин і це дуже довго грузити на ютуб, я нічого не вирізав просто лишні моменти пришвидшив. Також цей фрапс я взяв у свого брата, прошу не відмовляти в скарзі, бо брат всеодно зробив би цю скаргу але я вмістив цей матеріал сюди.

Дені Вeндетті

1 сервер
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
P.S.: 2-е відео пришвидшене та відмонтажене бо оригінал йде 28 хвилин і це дуже довго грузити на ютуб, я нічого не вирізав просто лишні моменти пришвидшив. Також цей фрапс я взяв у свого брата, прошу не відмовляти в скарзі, бо брат всеодно зробив би цю скаргу але я вмістив цей матеріал сюди.
Підтверджую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі