Розглянуто НПУ/ Антон Гаращенко / PG + NonRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,194
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
1. Нікнейм гравця: Антон Гаращенко
2. Особистий нікнейм: Павло Шухевич
3. Суть скарги: Один катається в патрулі / PG + NonRP(видно, що бачив ситуація, яка відбулася біля автошколи, включив режим супер героя та націлено біг мене вдарити тайзером та затримати, при тому що я стояв з автоматом, перед цим вбивши гравця з ворожого клану та з машини була направлена зброя в його сторону).
4. Особисті докази (скриншот/відео): відео
5. Дата порушення: 09.06

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
1. Нікнейм гравця: Антон Гаращенко
2. Особистий нікнейм: Павло Шухевич
3. Суть скарги: Один катається в патрулі / PG + NonRP(видно, що бачив ситуація, яка відбулася біля автошколи, включив режим супер героя та націлено біг мене вдарити тайзером та затримати, при тому що я стояв з автоматом, перед цим вбивши гравця з ворожого клану та з машини була направлена зброя в його сторону).
4. Особисті докази (скриншот/відео): відео
5. Дата порушення: 09.06
ПГ з моєї сторони не було так як по мені не стріляли, я побачивши з вашої сторони порушеня кримінального кодексу прийняв рішення вас затримати порушень з моєї сторони не було, а зі сторони ваших сокланівців було, вони не відіграли зброю. До цього ж ваші соклановці сиділи в авто і я не міг ніяк знати що там сидять бандити чи звичайні люди я лише бачив вашу перестрілку в які ви вбили людину

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,194
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
ПГ з моєї сторони не було так як по мені не стріляли, я побачивши з вашої сторони порушеня кримінального кодексу прийняв рішення вас затримати порушень з моєї сторони не було, а зі сторони ваших сокланівців було, вони не відіграли зброю. До цього ж ваші соклановці сиділи в авто і я не міг ніяк знати що там сидять бандити чи звичайні люди я лише бачив вашу перестрілку в які ви вбили людину
І судячи по цим словам, “я лише бачив вашу перестрілку в які ви вбили людин“, вважаєш, що це не PG??
З машини вели вогонь і я стріляв та стояв зі зброєю в руках, ти в соло, як супер герой підїжаєш та починаєш зразу вʼязати.

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
І судячи по цим словам, “я лише бачив вашу перестрілку в які ви вбили людин“, вважаєш, що це не PG??
З машини вели вогонь і я стріляв та стояв зі зброєю в руках, ти в соло, як супер герой підїжаєш та починаєш зразу вʼязати.
Шановний не потрібно перетягувати рп на свою сторону при спілкуванні з вами ви не стріляли по мені, а також бігли від мене. Де ви побачили ПГ не знаю, приснилось може.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,194
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Шановний не потрібно перетягувати рп на свою сторону при спілкуванні з вами ви не стріляли по мені, а також бігли від мене. Де ви побачили ПГ не знаю, приснилось може.
Перетягування? Все по факту розписано)
Хто від тебе біг? Що ти несеш!????

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Вітаю, працівник НПУ отримає покарання у вигляді демограну по причині PG на 60хв
Зачинено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі