Розглянуто НПУ / Даніл Банедив / Обман Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Даніл Банедив (111361)
2. Особистий нікнейм: Деня Райский (13628)
3. Суть скарги:
1) Гравець Даніл Банедив (111361) в данній жалобі туть звинуватив гравця Пабло Ескобар (4018) в MG інформації не в оффтоп чат. Відігровка гравця *здеся*
2) Також данний персонаж використав не свої відео докази, а відео докази с данної жалоби туть , жалоба гравця Поллі Шелбі (85351) - тим самим обманув адміністрацію !
4. Особисті докази (скриншот/відео): обман

5. Дата порушення: 14.06.23

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Вітаю, передаю скаргу керівництву

На розгляді

Даніл Банедив

Центральна Україна | 01
Реєстрування
4 Кві 2023
Дописи
214
Реакції
83
Бали
33
Вітаю, передаю скаргу керівництву

На розгляді

1686799095862.png

Бажаю Здровʼя
Шановний Адміністратор
Ось повний фрапс (кінец відео) де не було чутно «офтоп пацаны» , скоріш за все Пабло це сказав своїм друзям у діскорд, і на навіть на тому фрапсі якому я прикрепив у минулій скарзі а саме на Пабло Ескобар , також цього чутно не було , бо Поллі Грей не була у діскорді з іншими друзями ), те що я використовував фрапс Поллі Грей нема нічого бо це відео знаходиться у вільному доступі

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
Даже если он один раз сказал ,,оффтоп пацаны "( на демке не видно что он говорит это в войс) это не дает ему право до конца игры говорить все так, будто это преподносится в оффтопе, надо уточнять где оффтоп, а где нет
Уважаемая Администрация, прошу заметить оффтоп под жалобой и выдать данному персонажу соответственное наказание )

Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
Переглянути вкладення 79747
Бажаю Здровʼя
Шановний Адміністратор
Ось повний фрапс (кінец відео) де не було чутно «офтоп пацаны» , скоріш за все Пабло це сказав своїм друзям у діскорд, і на навіть на тому фрапсі якому я прикрепив у минулій скарзі а саме на Пабло Ескобар , також цього чутно не було , бо Поллі Грей не була у діскорді з іншими друзями ), те що я використовував фрапс Поллі Грей нема нічого бо це відео знаходиться у вільному доступі
на твоем видео тоже прекрасно слышно что он сказал (оффтоп пацаны), меньше надо в дискорде орать, там даже через ваши визги радости что вы смогли добраться до нпу, слышно что он говорит (оффтоп пацаны)

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі