Відмовлено Для красної адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джейймс

Новий гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв, Олександр Вовк.
2. Особистий нікнейм: Джеймс Гривня(3847)
3. Суть скарги: Мені дали чс проекта знову за "Взлом" Хочу вам розповісти все як було та побачити всі докази від ЗГА, дали мені ЧС проекта за взлом не розібравшись в ситуації не написали мені до діскорду щоб вияснити все, хоча у нашого ЗГА є мій діскорд він написав Назару Сопрано який мене підставив, а не написав я так думаю іза особистої не приязні, так як данний ЗГА постійно хотів щоб мені дали ЧС проекту, докази трошки нижче, пишу я оскарження відповідає Олександр Вовк, немає доказів,але я також людина та немаю можливості постійно фрапсити розмови якщо мені особа така як Назар Сопрано перевела гроші з взламаного аккаунту то можно було написати мені до діскорду я міг усе повернути так як не знав що гроші були вкраденні, а ЗГА цього не зробив, мені видав чс проекту а людині яка зламала аккаунт дав всього 30 діб без обнулення, так ось я прошу знову ж переглянути дану ситуації коли навіть на форумі на мене не було скарг після зняття чс проекту, а всі скарги переглядаються виключно через форум ЗГА порушив це правило та щось розглянув поза форумом.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1687098495758.png

1687098531300.png

5. Дата походження: Не пам'ятаю коли точно мені дали блокування десь 12-13 травня

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Передано керівництву!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
а всі скарги переглядаються виключно через форум ЗГА порушив це правило та щось розглянув поза форумом.
Скарга де аккаунт гравця взломали - [Клік].
Перевіривши логи усіх хто приймав участь в афері я знайшов там вас, з ваших слів вам просто скинули гроші, але чомусь ви одразу їх скинули на аккаунт людини яка заходила на чужий обліковий запис.
Я вважаю, ви чудово знали про всю цю аферу сюдячи з логів.
Яким чином до вашого порушення стосуються фото з листопада, які ви надали, я не розумію.

Alexandr Volk

Гість
Скарга де аккаунт гравця взломали - [Клік].
Перевіривши логи усіх хто приймав участь в афері я знайшов там вас, з ваших слів вам просто скинули гроші, але чомусь ви одразу їх скинули на аккаунт людини яка заходила на чужий обліковий запис.
Я вважаю, ви чудово знали про всю цю аферу сюдячи з логів.
Яким чином до вашого порушення стосуються фото з листопада, які ви надали, я не розумію.
Не підлягає оскарженню, повідомлення можна було не видаляти =)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі