Схвалено Скарга на нон-рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
19
Реакції
7
Бали
3
1. Нікнейм заступника:Нікіта Наливайко 2. Особистий нікнейм:Максим Зозуля 3. Суть скарги: Без перевірки документів видав розшук та посадив в тюрьму.Спочатку на кпп СБУ стояла людина яка була перешкодою для виходу с території я її вдарив пару разів прийшов нікіта затримав мене та видав статью фрапс включив трішкі пізніше як він вже почав затримувати також не зачитув ні міранди нічого! і видав статью 1.14 це порушення правил БП! 4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата походження: 20.06.23

Останнє редагування:

Нікітка Фатченко

UG | Testing Team
Tester
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
1,634
Реакції
750
Бали
253
Ми розпочали набір ви приїхали і почали бити мого співробітника і вам автоматично був виданий рошук. і ще ви її так вдарили що аж рошук видався

Останнє редагування:

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
1. Нікнейм заступника:Нікіта Наливайко 2. Особистий нікнейм:Максим Зозуля 3. Суть скарги: Без перевірки документів видав розшук та посадив в тюрьму.Спочатку на кпп СБУ стояла людина яка була перешкодою для виходу с території я її вдарив пару разів прийшов нікіта затримав мене та видав статью фрапс включив трішкі пізніше як він вже почав затримувати також не зачитув ні міранди нічого! і видав статью 1.14 це порушення правил БП! 4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата походження: 20.06.23
Не видно початок
Вважаю ,шо затримання цілком справедливе)

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Нікіта Наливайко отримує покарання: NonRP дії - (/jail 60 - 120 хвилин.) та догану.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі