Зачинено Микита Гурцев//Цілий день не перевіряє електроні заявки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Яковлев Владислав

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
1
Ваш ігровий нік:Яковлев Владислав
Ігровий нік лідера:Микита Гурцев
Причина покарання: Немає
Суть скарги: цілий день не може перевірити заявки на вступ до ЗСУ, я все розумію, справи, але це вже занадто, за цілий день можливо перевірити хоча-б 3-4 заявки, це не складно. Прошу лідера перевірити заявки так як це все не можливо терпіти, якщо Ви ( звернення до лідера ) не можете перевірити заявки тоді навіщо їх створювати?! Дякую за розуміння.
Докази порушення: На портале

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
258
Реакції
134
Бали
88
Ваш ігровий нік:Яковлев Владислав
Ігровий нік лідера:Микита Гурцев
Причина покарання: Немає
Суть скарги: цілий день не може перевірити заявки на вступ до ЗСУ, я все розумію, справи, але це вже занадто, за цілий день можливо перевірити хоча-б 3-4 заявки, це не складно. Прошу лідера перевірити заявки так як це все не можливо терпіти, якщо Ви ( звернення до лідера ) не можете перевірити заявки тоді навіщо їх створювати?! Дякую за розуміння.
Докази порушення: На портале
У лидера есть свои дела. Если лидер их не проверяет в течении 1 недели и больше, тогда есть вопросы. Поверьте, у него очень много задач: 1. Повышение сотрудникам 15:00, 23:00, так же ежедневно наборы проводить, так же лидер обьязан делать отчёты, проводить мероприятия с фракциями, к этому ещё что-то дополнять, убирать на форуме у себя в ЗСУ. Так-же надо проверить жалобы на сотрудников. Так-же личное время тоже важно, без этого никак. Так-же лидер отвечает минимум 1 раз в неделю на эл.заявки. Работа не скучная, я вам так скажу)

Яковлев Владислав

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
1
У лидера есть свои дела. Если лидер их не проверяет в течении 1 недели и больше, тогда есть вопросы. Поверьте, у него очень много задач: 1. Повышение сотрудникам 15:00, 23:00, так же ежедневно наборы проводить, так же лидер обьязан делать отчёты, проводить мероприятия с фракциями, к этому ещё что-то дополнять, убирать на форуме у себя в ЗСУ. Так-же надо проверить жалобы на сотрудников. Так-же личное время тоже важно, без этого никак. Так-же лидер отвечает минимум 1 раз в неделю на эл.заявки. Работа не скучная, я вам так скажу)
Я все понимаю, я не прошу эго наказать, прошу поговорить с ним, что бы он смотрел заявки хотя-б 1 раз в 2-3 дня

Яковлев Владислав

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
1
На примере лидера СБУ, он успивает делать все, и не смотря на то что ему нужно сделать рп, мп, набор и ещё много всего, я так же стоял на лидере и на замке на других серверах, я понимаю но тоже успивал делать все, можно назначить зама который будет делать рп, мп и следить за форумом, лидеру будет легче и заму будет не скучно

Микита Гурцев

Dream of your life
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
580
Реакції
87
Бали
46
Друг, у нас ежедневные собеседования, в чем проблема прийти на него, а не ждать пока одобрят электронку ? У нас проходят по 5-10 человек, раньше было и больше, но то связано с наплывом игроков.

Яковлев Владислав

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
1
Друг, у нас ежедневные собеседования, в чем проблема прийти на него, а не ждать пока одобрят электронку ? У нас проходят по 5-10 человек, раньше было и больше, но то связано с наплывом игроков.
Друже, Я все розумію, але я ніяк не можу вспіти на спів бесіду, по цьому приводу я кинув електрону заявку, а ти її не перевіряєш вже як 5 днів....

Яковлев Владислав

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
1
Все, хлопці, притань немає, лідер перевірив заявку, я офіційно відміняю скаргу, лидер моледец, закривайте, СЛАВА УКРАЇНІ

Kalash

Новий гравець
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
14
Реакції
1
Бали
3

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
164
Бали
85
Доброго дня, шановний гравець.

Бачу ви вирішили ситуацію з лідером мирно.

Бувають ситуації з затримками в перевірці заявок через великий наплив.

Заявки перевірені.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі