Розглянуто Ігор Паханов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Том Алмаз

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
37
Реакції
1
Бали
8
Ваш нікнейм: Том Алмаз
Нікнейм гравця: Володимр Батьковичь, Антон Тапковичь, Ігор Паханов.
Дата порушення: 24.08.22
Опишіть ситуацію: Розбирались в ситуації в оффтоп чаті( Спочатку нормально) поки мене не почали оск. коньом. Після чого я не захотів чути в свій адрес такого, сів в машину і виїхав, після чого почався ДБ, та ДМ.
Скріншот/відео від свого обличчя: Видео

Данііл Анацький

?Іду на ВИ?
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
115
Реакції
21
Бали
31
Вітаю! По вашему відео я не побачив оск, я побачив що ображали ви. Вам поставили питання (Ты конь?), а не казали що ви такий.
Ви самі спровокували такою поведінкою конфліктну ситуацію. Єдине що я побачив так це
МГ від Игоря Паханова, за що він буде покараний на 30 хвилин мута. Згідно такому правилу:
6.1 - “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу
Також с вашої сторони був ціле направлений наїзд на людину що розцінюеться як ДБ.
Том Алмаз, буде покараний на 150 хвилин КПЗ. Згідно такому правилу:
7.4 - "DB" - Drive By - Нанесення шкоди, вбивство іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.
Приємної гри! Розглянуто!

Том Алмаз

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
37
Реакції
1
Бали
8
Вітаю! По вашему відео я не побачив оск, я побачив що ображали ви. Вам поставили питання (Ты конь?), а не казали що ви такий.
Ви самі спровокували такою поведінкою конфліктну ситуацію. Єдине що я побачив так це
МГ від Игоря Паханова, за що він буде покараний на 30 хвилин мута. Згідно такому правилу:

Також с вашої сторони був ціле направлений наїзд на людину що розцінюеться як ДБ.

Том Алмаз, буде покараний на 150 хвилин КПЗ. Згідно такому правилу:

Приємної гри! Розглянуто!
Вже був покараний за це в жалобі Паханова, двічі покараєте за одне і теж саме ? Ви конь ? І це в позаігровий, а не в рп чат було! Нічого в цій грі я бачу не зміниться ....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі