Розглянуто Жб на Рик Сопрано. В правильній формі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Нечипоренкоо

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
0
Бали
3
Ваш ігровий нік:Матвій Нечипоренко
Ігровий нік адміністратора:Рик Сопрано
Причина покарання: 8.2. Але я був готовий відати!! просто був в селі.
Суть скарги:Я мав відати 500к. Людині по ім'я Остап Ковальчук. Ми з ним договорились. Просто. Зараз в селі 24.08.22 по 25.08.22 і в мене ноутбук в дома а я в селі. ми з ним домовились завтра я йому все відам. Админу я тоже писав 24:08.22 з 14: 00 по 19:50 він не відповів скидав йому докази він не відповідав.
Дата видачі покарання:24.08.22
Скриншот видачі покарання:
Готовий відповідати у разі обману:Так

Матвій Нечипоренкоо

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
0
Бали
3

Ваш ігровий нік:Матвій Нечипоренко
Ігровий нік адміністратора:Рик Сопрано
Причина покарання: 8.2. Але я був готовий відати!! просто був в селі.
Суть скарги:Я мав відати 500к. Людині по ім'я Остап Ковальчук. Ми з ним договорились. Просто. Зараз в селі 24.08.22 по 25.08.22 і в мене ноутбук в дома а я в селі. ми з ним домовились завтра я йому все відам. Админу я тоже писав 24:08.22 з 14: 00 по 19:50 він не відповів скидав йому докази він не відповідав.
Дата видачі покарання:24.08.22
Скриншот видачі покарання:
Готовий відповідати у разі обману:Так
Адміністратор мені відписав

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Я чекав від вас на відповідь 24 години в дискорді і забанив після закінчення. Потім ми з вами домовилися про те, що я вас розбаню для передачі компенсації гравцеві.

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Ситуацію було вирішено, ви повернули кошти грацю, а тому вам видали зменшене покарання
8.7 - Аккаунт за обман гравця може отримати зменшене покарання [бан від 15 до 90 днів] у разі повного повернення майна обманутому гравцю та з його згодою на це. [Такі ситуації розглядаються виключно керівництвом серверу/проєкту(Куратор і вище)]
Примітка: У разі багаторазових порушень(3+) правил розділу “Шахрайство”, аккаунт розблокований не буде, навіть після прохання потерпілого.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі