Відмовлено Вихід з гри під час затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Ваш нікнейм: Вадим Матвейчук
Нікнейм гравця: Галезя Соловій (6214)
Дата порушення: 31.08.2022 рік
Опишіть ситуацію: 31.08.2022 року о 08:11 годин під час патрулювання у складі поліції м. Харків, був помічений автомобіль Мітсубісі Лансер чорного кольору під керуванням який порушував ПДР, на вимогу про зупинку він зупинився та при виході поліцейського з авто він продовжив рух та зкрився, після чого схожий автомобіль з водієм гр. Гелезя Соловій о 08:25 годин було зупинено та який в ході діалогу підтвердив, що це він був за кермом, та при затриманні вийшов з гри щоб уникнути затримання.
Скріншот/відео від свого обличчя:
Час порушення на відео 01:45 хвилина

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Прошу притягнути за п. 7.11 - Заборонено виходити з гри під час арешту/переслідування/бою/викрадення. [КПЗ 150 хвилин//Подвоєнний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)]

Майкл Стейффорд

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
62
Реакції
62
Бали
21
ви затримали просто так ще й скаргу пишите!!також можу на вас скаргу написати,ще й пів сервера яких ви просто так садили

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
ви затримали просто так ще й скаргу пишите!!також можу на вас скаргу написати,ще й пів сервера яких ви просто так садили
Пане Гелезя, я Вам повідомив, щоб чекали поки я подивлюсь відео з погоні, ви на томість сказали, що зупинялись, але поліція не вийшла, та не дочекавшись доки ми розберемося в ситуації просто вийшли з гри, якщо поліція не законно затримує або виписує штраф, ви маєте право подати скаргу і ми будемо нести за це відповідальність, але ви знехтували цим і просто вийшли з гри, це і є Ваше порушення.

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Вітаю, шановний гравець

Доказів немає

Відмовлено.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі