Відмовлено N - 357 Ратибор Бархатний///DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Военком

Пенсіонер
Реєстрування
9 Тра 2023
Дописи
35
Реакції
9
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Ратибор Бархатний
2. Особистий нікнейм: Сергій Семенюк
3. Клан порушника: BARXATNIE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Alligators
5. Суть скарги: DМ
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 27.07.23

AlexDJAN

Активний
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
34
Реакції
131
Бали
36
Полный фрапс закинь изначально а потом закидуй ! не зная ситуации .

Сергій Военком

Пенсіонер
Реєстрування
9 Тра 2023
Дописи
35
Реакції
9
Бали
11
Полный фрапс закинь изначально а потом закидуй ! не зная ситуации .
Який тобі ще треба повний фрапс? Шо ви постійно плачете як на вас скарги заливають, не треба дмить і заважать людям і не буде питань

AlexDJAN

Активний
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
34
Реакції
131
Бали
36
Який тобі ще треба повний фрапс? Шо ви постійно плачете як на вас скарги заливають, не треба дмить і заважать людям і не буде питань
кто постоянно плачет ? Включись с ручника,ты такой интересный тип по факту ,следи за собою ,своей речью т правила соблюдай !

Сергій Военком

Пенсіонер
Реєстрування
9 Тра 2023
Дописи
35
Реакції
9
Бали
11
кто постоянно плачет ? Включись с ручника,ты такой интересный тип по факту ,следи за собою ,своей речью т правила соблюдай !
Ти шо гониш? Шо ти вже починаєш видумувать, за собою я слідкую, і не лізу до інших без причини, а от ти починаєш вже видумувать маячню, на шо ви так образились, гірше дітей малих

AlexDJAN

Активний
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
34
Реакції
131
Бали
36
Ти шо гониш? Шо ти вже починаєш видумувать, за собою я слідкую, і не лізу до інших без причини, а от ти починаєш вже видумувать маячню, на шо ви так образились, гірше дітей малих
Я стоял на обочине ты подрезал меня ,не кто не обижался ,и со скоростью уехал на разгрузку ,я подъехал ты уехал ,в чем проблема ? Полный фрапс ситуации закинь изначально потом говори что-то и за своими людьми тоже следи

Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
583
Реакції
165
Бали
103
Вітаю!

Недостатньо доказів , якщо у вас є відео повної ситуації , напишіть скаргу повторно!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі