Розглянуто DM, образи/ В’ячеслав Коломойський, Рома Коломойський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Генри Томасино

Активний
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
29
Реакції
14
Бали
13
1.Нікнейми працівників мерії: В’ячеслав Коломойський, Рома Коломойський.
2.Особистий нікнейм: Генри Томасино
3.Суть скарги: стояли ми з хлопцями, і тут працівники мерії починають DM без причини а саме Рома Коломойський і В’ячеслав Коломойський, стріляли вони і за того що в нас був колись з ними конфлікт коли я працював в мерії, потім на відео видно як працівник мерії в формі а саме В’ячеслав Коломойський почав оскорбляти мене і моєх друзів, будь ласка прийміть міри шановні адміністратори, бо це ннможливо що в нас мер і прем’єр міністр в Харкові вбивають без причини, ображають, і некоректно виражаються, відео доказ прикріплюю нижче!
4. Докази:
5. Дата походження : 29 липня 2023 (DM, образи)

Генри Томасино

Активний
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
29
Реакції
14
Бали
13
Ситуація не є повна, на фрапсі видно тільки один момент усе розпочалось до того. На початку фрапса чутно, як вони говорять, що будуть “Розстрілювати коли підїдуть”, вони спеціально провокували нас, також хотіли розстріляти Вячеслава, за те що я звільнив Генрі з фракції, (причина неактив). Це можна підтвердити його ж словами на тайм-коді 4:38. Я вважаю це злив фракції, прошу прийняти це до уваги. І також на фрапсі немає тайм-кодів.
Якщо є докази, будь-ласка надсилайте.

Генри Томасино

Активний
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
29
Реакції
14
Бали
13
Вітаю!
Надайте тайм коди.
Даю Вам 6 годин!
Вітаю, надаю тайм коди до відео.

0:00 DM від працівників мерії а саме В’ячеслав Коломойський, Рома Коломойський, то інші.
Та образи і некоректні висловлювання які немають вживати працівники мерів при формі!

3:20 некоректні вираженння та образи зі сторони працівників мерії при формі!

5:27 некоректні висловлювання від сторони працівника мерії при формі!

6:05 новий закон вулиці від працівника мерії при формі

Генри Томасино

Активний
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
29
Реакції
14
Бали
13
на твоєму ж фрапсі
00:00 — провокація на дм, цитую «Зараз вони підʼїдуть ми їх розстріляємо», а потім ти мені розказував, що ви тікали від нас :)
4:38 — провокація, ви зібрались під моїм домом, щоб мене вбити, це все чутно на твоєму ж відео.
5:13 — образи в мою сторону з твоєї сторони.
Сам собі риєш яму друже.
Очікуємо рішення адміністрації.

Також, хочу зазначити, що на той час я не був у формі працівника мерії, тобто все що є на відео було не по формі та відбувалось все в ночі, коли робоча зміна вже давно закінчена.
На початку відео ми говорили що будемо тебе розстрілювати якщо ви почнете перші, бо до того ви попробивали колеса і ми втікли а ви нас найшли і почали стріляти перші на фрапсі все видно хто перший почав стріляти, по поводу форми що ти був не на зміні кажеш мені, Рома Коломойський вчора в 04:00 виставив на форум на неоф організації відео на нас, і там добре чутно чо ти на задньому фоні говориш що ти на зміні, а він тобі говорить: в тебе є такий скін, то скажеш що ти не на зміні!!!
Шановні адміністратори, прийміть будь-ласка міри бо це неможливо

Генри Томасино

Активний
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
29
Реакції
14
Бали
13
Надайте будь ласка повне відео ситуації!
Так на відео там все є, там де образи, dm зі сторони працівників мерії, некоректні висловлювання, і ще коли пана В’ячеслава Коломойського вбили він говорив в той момент це забороняється, і після смерті через півтори хвилини приїхав на місце смерті, я вважаю що цього достатньо для покарання!

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
253
Переглянувши Вашу скаргу - виношу вердикт:
Гравець Роман Коломойський 6779215 отримає мут (/pmute 60-240) - Образи гравців.
Гравець Вячеслав Коломойський 6774691 отримає мут (/pmute 60-240) - Образи гравців.
Гравець Генри Томасино 6773325 отримає мут (/pmute 60-240) - Образи гравців
Також лідер і заступник отримують лідерське попередження.
А Вам хочу нагадати, що за надмірний злив фракції - дається бан.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі