Схвалено R - 482 Влад Ковальковський / обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ханзо Принц

Активний
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
21
Реакції
4
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Влад Ковальковський
2. Особистий нікнейм: Дмитрик Соловйов
3. Клан порушника: Neycess
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sentinels
5. Суть скарги: обман
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 30.07.2023

Vlad Kovalkovskiy

Новий гравець
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
69
Реакції
1
Бали
11
Н
1. Нікнейм гравця: Влад Ковальковський
2. Особистий нікнейм: Дмитрик Соловйов
3. Клан порушника: Neycess
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sentinels
5. Суть скарги: обман
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 30.07.2023
Ніхто не підтвердив

Vlad Kovalkovskiy

Новий гравець
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
69
Реакції
1
Бали
11
Танцем підтверджувати смішно,ми ж в реальному житті не будемо підтверджувати танцем

Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
110
Реакції
82
Бали
31
вони сиділи у доскорді, зрозумівши по його словам у нього мут, та в діскорді було чутно як він сказав «так»

Vlad Kovalkovskiy

Новий гравець
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
69
Реакції
1
Бали
11

Vlad Kovalkovskiy

Новий гравець
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
69
Реакції
1
Бали
11
Там було сказано yes це і є підтвердження, а ще ти заскамив не одного мене , завтра буде ще одна скарга на розгляд
Там було сказано yep ,так кажуть щоб людина швидше робила справу і взагалі там не видно що людина використовує голосовий чат,тобто це якись монтаж навіть картинка не рівна,треба писати в чат. Я думаю адмін зробить правильне рішення

Ханзо Принц

Активний
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
21
Реакції
4
Бали
6
Там було сказано yep ,так кажуть щоб людина швидше робила справу і взагалі діскорд не офіційна штука через неї не можна робити домовленності,треба писати в чат все кінець я думаю Адмін зробить правильне рішення
Добре , якщо там було сказано yep як ти кажеш то це так само підтвердження, yep-так , вчи англійську ?

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Нехай діскорд не є офіційним доказом, хоча всі прекрасно чують по 100 разів слова згоди, але ок.
Звернемось до рп процесу, якщо у людини мут, відповідно він німий(?) по рп (бо в житті ж є такі люди) Як вони спілкуються між собою? Жестами! Людина прямо і чітко сказала, що зробити для підтвердження угоди. На що горе продавець виконав потрібні дії. До того ж, це був не звичайний танець "гопака", прошу звернути увагу, а повноцінна згода. Не варто намагатися обійти правила і обманювати чесних людей. Тому адміністрація проаналізує і точно винесе правильне рішення.

P.S. Владислав, скільки не редагувати свої відповіді, покарання за шахрайство не уникнути.

Останнє редагування:

Vlad Kovalkovskiy

Новий гравець
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
69
Реакції
1
Бали
11
Там було сказано yep ,так кажуть щоб людина швидше робила справу і взагалі діскорд не офіційна штука через неї не можна робити домовленності,треба писати в чат все кінець я думаю Адмін зробить правильне рішення

Нехай діскорд не є офіційним доказом, хоча всі прекрасно чують по 100 разів слова згоди, але ок.
Звернемось до рп процесу, якщо у людини мут, відповідно він німий(?) по рп (бо в житті ж є такі люди) Як вони спілкуються між собою? Жестами! Людина прямо і чітко сказала, що зробити для підтвердження угоди. На що горе продавець виконав потрібні дії. До того ж, це був не звичайний танець "гопака", прошу звернути увагу, а повноцінна згода. Не варто намагатися обійти правила і обманювати чесних людей. Тому адміністрація проаналізує і точно винесе правильне рішення.

P.S. Владислав, скільки не редагувати свої відповіді, покарання за шахрайство не уникнути.
шахрайства нема,треба просто домовлятися офіційцно і нормально в грі підтвердженням так В ГРІ.Все тут зрозуміло якшо шо я скажу адміністратору що тут не так і це точно не ШАХРАЙСТВО

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
шахрайства нема,треба просто домовлятися офіційцно і нормально в грі підтвердженням так В ГРІ.Все тут зрозуміло якшо шо я скажу адміністратору що тут не так і це точно не ШАХРАЙСТВО
Ти серйозно думаєш, що ніхто не бачить, як ти подавав скаргу, як тебе розвели так само вже? Думав проканає за такою схемою інших людей розводити? Схема 1 в 1, там людей банять, а ти себе тут правим виставляєш.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
Вітаю!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець
Влад Ковальковський [14571] отримує покарання у вигляді:
NonRP Шахрайство - /pban 3-30 або /warn або /pban 6000

Схвалено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі