Розглянуто ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
1.Ярослав Дарк
2.Павло Лютий
3.ДМ ЗЗ
4.Посадили за дм зз(убийство в зелёной зоне) теперь ситуация с моего лица стоял на бу приехал игрок с кланом(хунта) с которыми у нас кланновая война что я сделал так это залез на крышу автомобиля и ударил раза 2 он поехал Я остался на крыше после чего я ему сказал чтоб основился и я вышел но не успев он остановиться меня забанили за дм зз хоть убийство не было.
5.03.09
6.Так

Павло Лютий

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
1.Ярослав Дарк
2.Павло Лютий
3.ДМ ЗЗ
4.Посадили за дм зз(убийство в зелёной зоне) теперь ситуация с моего лица стоял на бу приехал игрок с кланом(хунта) с которыми у нас кланновая война что я сделал так это залез на крышу автомобиля и ударил раза 2 он поехал Я остался на крыше после чего я ему сказал чтоб основился и я вышел но не успев он остановиться меня забанили за дм зз хоть убийство не было.
5.03.09
6.Так
Доброго дня Вам, шановний гравець. Виходячи з того що я побачив, Ви наносили шкоду авто іншого гравця. Чим порушили правила серверу, а саме:
п. 7.23. Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скоплення гравців, а також це місця робіт, хоббі, будівель фракцій, ЗАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлєю мається на увазі, сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.
За що і були покарені КПЗ на 400 хв.

Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником.
З повагою, Павло Лютий!

Посилання на фрапс з Вашим порушенням: *Тицькай*

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Доброго дня Вам, шановний гравець. Виходячи з того що я побачив, Ви наносили шкоду авто іншого гравця. Чим порушили правила серверу, а саме:
п. 7.23. Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скоплення гравців, а також це місця робіт, хоббі, будівель фракцій, ЗАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлєю мається на увазі, сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.

З повагою, Павло Лютий!

Псування майна для кого вигадали?

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18

З повагою, Павло Лютий!

Я думаю что дм это убийство илбо даже попытка но ни как удар по транспортному средству я могу выплатить ремонт этого автомобиля но я же никого не убивал что бы сидеть половину дня!

Павло Лютий

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
Я думаю что дм это убийство илбо даже попытка но ни как удар по транспортному средству я могу выплатить ремонт этого автомобиля но я же никого не убивал что бы сидеть половину дня!
В правилах чітко сказано "нансення шкоди у бік гравця", псування авто це також відноситься до нанесення шкоди. Не дарма ж в правилах вбивство і стрілянина у бік гравця винесено окремо. Ви проявили агресію до іншого гравця у людному місці за це і покарані!

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
В правилах чітко сказано "нансення шкоди у бік гравця", псування авто це також відноситься до нанесення шкоди. Не дарма ж в правилах вбивство і стрілянина у бік гравця винесено окремо. Ви проявили агресію до іншого гравця у людному місці за це і покарані!
Заборонено DeathMatch [DM] (не мають серйозні IC причини вбивства/стрільба/бійка стосовно до іншого користувача), у тому числі повністю заборонена агресія в Зелених Зонах [ЗЗ] (місця великого скупчення гравців, Мерія, спавн, автошкола, Лікарня та т.д. .д.) правила які написані для гравців не бачу ніякого відношення до нанесення шкоди а саме автомобіля, ще раз повторю нанесення крону по автомобілю як на мене це псування майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі