Розглянуто СБУ Х / Микита Зеленський, Антон Гаращенко / NonRP дії + PG + NonRP Drive / Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Поллі Субсайд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
334
Реакції
383
Бали
68
  1. Нікнейм гравця: Микита Зеленський, Антон Гаращенко
  2. Особистий нікнейм: Поллі Грей
  3. Суть скарги: Велась перестрілка з нашим кланом та СБУ, після якої я залишилась одна, задля збереження життя, коли зрозуміла, що залишилась сама, почала уникати перестрілки, знаючи, що я озброєна на мене почав бігти працівник СБУ, після чого я почала захищатись а працівник застосував тайзер, де інстинкт самозбереження? коли я відстрілююсь а на мене біжать з тайзером та застосовують його. Також відігровка була після того як було застосовано тайзер. ( 0:25 ) 2 невідігровка, як я можу сісти в авто перебуваючи в наручниках?
    NonRP Drive від Антона Гаращенко
  4. Докази (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата порушення: 08.08

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
  3. Суть скарги: Велась перестрілка з нашим кланом та СБУ, після якої я залишилась одна, задля збереження життя, коли зрозуміла, що залишилась сама, почала уникати перестрілки, знаючи, що я озброєна на мене почав бігти працівник СБУ, після чого я почала захищатись а працівник застосував тайзер, де інстинкт самозбереження? коли я відстрілююсь а на мене біжать з тайзером та застосовують його. Також відігровка була після того як було застосовано тайзер. ( 0:25 ) 2 невідігровка, як я можу сісти в авто перебуваючи в наручниках?
Цікаво яким боком я тут? В наручники тебе не я пакував в участок не я тебе тянув. Я був в якості водія для доставленя в участок

Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
30
Реакції
5
Бали
13
Вік
20
Адреса
United States, Los Angeles
Вітаю, коли я біг за вами у вас у руках не було ніякої зброї тому я дістав тайзер для того щоб зупинити вас та затримати, після чого я бачу що у вас з'являється м4 в руках, відповідно ніяких відігровок про зброю я не побачив тому зреагувати не встиг.
Відігровка тайзера після самого відповідно, його застосування це наслідки пінгу у вас по зв'язку або ж у мене.

З повагою , Микита Зеленський!

Поллі Субсайд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
334
Реакції
383
Бали
68
Вітаю, коли я біг за вами у вас у руках не було ніякої зброї тому я дістав тайзер для того щоб зупинити вас та затримати, після чого я бачу що у вас з'являється м4 в руках, відповідно ніяких відігровок про зброю я не побачив тому зреагувати не встиг.
Відігровка тайзера після самого відповідно, його застосування це наслідки пінгу у вас по зв'язку або ж у мене.

З повагою , Микита Зеленський!
Велась перестрілка, відповідно всі були озброєні. Якщо б було застосовано тайзер до того як я почала захищатись, питань б не було)

Поллі Субсайд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
334
Реакції
383
Бали
68
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
30
Реакції
5
Бали
13
Вік
20
Адреса
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
30
Реакції
5
Бали
13
Вік
20
Адреса
Велась перестрілка, відповідно всі були озброєні. Якщо б було застосовано тайзер до того як я почала захищатись, питань б не було)
Дивіться, задача СБУ та відповідно НПУ, не вбити людину а по можливості її затримати та доставити до відділку (що і було зроблено) для заведення( у вашій ситуації на вас кримінальну справу та вручення повістки до суду). NRP дій у моїй RP грі та відігрування ролі не було тому що я діяв суто так, як би я діяв у реальному житті.

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
Не порушуйте ПДР, такий приклад ви подаєте громадянинам?
Я не порушив а відступив від ПДР під час виконання службових обов'язків, бо зволікання в даному випадку недопустиме бо в любий час можуть під'їхати ваші соклановці і почати дм все що рухається і не рухається.
З повагою
колишній генерал НПУ м.Харків
На даний час підполковник СБУ м.Харків Антон Гаращенко

Поллі Субсайд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
334
Реакції
383
Бали
68

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Гравець Микита Зеленський буде покараний за: NonRP дії Держ(jail 180хв)
З сторони гравця Антон Геращенко NonRP Drive вважаю допустимим, так як потрібно було негайно доставити затриманого, та протидіяти спробі клановців визволити свого. В той момент під'їхав невідомий синій автомобіль, але кількість осіб в ньому невідома.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі