Відмовлено Скарга на Артема Кузьмінського

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Камельчук

Новий гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
3
Мені видали перманентний бан за те що ніби то я обманув гравця на гроші.
Мені видали перманентний бан за те що ніби то я обманув гравця на гроші. Сьогоді днем один із Адміністраторів (Александр Паворознюк) відповів що порушення не має і закрив скаргу гравця з відмовою (гравець давав при цьому відео доказ).​

А щойно буквально 40хв назад інший адмін (Артем Кузьмінський) видав мені перманентний бан за серійним номером.
Мій нікнейм у грі Роман Камельчук (7864)

Реєстрування
28 Сер 2022
Дописи
76
Реакції
13
Бали
21
Ты ж прекрасно знаешь что бан заслуженный, есть видео, есть свидетели. Ты даже не можешь представить доказательства что у тебя вообще эта верф была, и что ты, как ты говоришь ее выставил.

Давай спросим людей как делают бизнес.

Когда тебе переводят 40% от суммы, и ты должен выставить другому игроку бизнес. Как ты должен это сделать ?
Поавильно, написать либо сказать мне, "я деньги получил, сейчас буду выставлять бизнес, будь готов" а как ты поступил ? Получил деньги, подбежал к бирже и три минуты просто молча стоял, пока не ушел в афк. ( я кстати почитал и нашёл, за такое тоже есть статья )

Реєстрування
28 Сер 2022
Дописи
76
Реакції
13
Бали
21
Где интересно Александр Паворлзнюк говорит что нет нарушений ? Ты настолько туп что не умеешь читать ?

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 7
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
580
Реакції
155
Бали
43
Где интересно Александр Паворлзнюк говорит что нет нарушений ? Ты настолько туп что не умеешь читать ?
Доброго дня, де я вам сказав що немає порушення?
В регламенті подачі скарг написано якщо відео більше 3-х хвилин без тайм-кодів воно може бути відхилено відео було більше 3-х хвилин
Попрошу вас утриматися зі словами)

Останнє редагування:

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Мені видали перманентний бан за те що ніби то я обманув гравця на гроші.
Мені видали перманентний бан за те що ніби то я обманув гравця на гроші. Сьогоді днем один із Адміністраторів (Александр Паворознюк) відповів що порушення не має і закрив скаргу гравця з відмовою (гравець давав при цьому відео доказ).​

А щойно буквально 40хв назад інший адмін (Артем Кузьмінський) видав мені перманентний бан за серійним номером.
Мій нікнейм у грі Роман Камельчук (7864)
Та тебя банить надо.Не нужно таких людей на сервере как ты которые СКАМЯТ и обманывают.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі