Зачинено Оскарження (занадто великий срок ЗЧС- 2 місяці)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Вайнер

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
33
Реакції
2
Бали
11
1. Кирило Кондратюк (ДСНС)
2. Ярослав Вайнер
3. Суть така я просто відмовився виконувати наказ, а саме охорона кпп і через це мене звільнили
Також хочу за це вибачитись що відмовився виконувати наказ вищого звання, прошу знизити мені срок ЗЧС
4. Доказ Тут 1 Тут 2

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
Вітаю вас шановний гравець! Я Кирило Кондратюк і є генералом ДСНС. Вважаю, що видав покарання правильно, а саме за грубе порушення статуту і не відпрацювання 5 діб у фракції(1 місяць + 1 місяць), тому відбувайте своє покарання. Всі докази наявні у таблиці і відкриті. Можете за цей час переосмислити свою поведінку і більше такого не повторюйте.

Очікуємо рішення ГС Держ. Андрія Сахарова

Ярослав Вайнер

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
33
Реакції
2
Бали
11
Вітаю вас шановний гравець! Я Кирило Кондратюк і є генералом ДСНС. Вважаю, що видав покарання правильно, а саме за грубе порушення статуту і не відпрацювання 5 діб у фракції(1 місяць + 1 місяць), тому відбувайте своє покарання. Всі докази наявні у таблиці і відкриті. Можете за цей час переосмислити свою поведінку і більше такого не повторюйте.

Очікуємо рішення ГС Держ. Андрія Сахарова
Це реально багато 2 місяці лиш за те що просто відмовився робити приказ (охорону кпп)

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48

Ярослав Вайнер

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
33
Реакції
2
Бали
11
"Іди ***********************************"—це занадто груба відмова і є грубим порушенням статуту
Я це вже зрозумів та готовий штаф який виплатити або ж відпрацювати якісь штрафні типо простояти на кпп чи ще щось але реально будь ласка

Андрій Сахаров ꑭ

Центурія 100| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
1,092
Реакції
525
Бали
198
Вітаю шановний гравець !

Побачивши докази .За рішенням вам буде відмовлено в оскарженні ЗЧС
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі