Відмовлено ЗСУ // Володимир Циган // ТК- Team Kill

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
879
Реакції
385
Бали
168
  1. Нікнейм гравця: Володимир Циган
  2. Особистий нікнейм: Мортон Буданов
  3. Суть скарги: я Рекрут Мортон Буданов, спокійно собі стояв біля воріт АКПП, не на теріторії АКПП не на теріторії КПП а біля воріт АКПП, до мене підбігає Володимир Циган та заковує в кайданки, на мої питанння "За що?" він відповідає РЕКРУТАМ НЕМОЖНА ЗНАХОДИТЬСЯ НА ТЕРІТОРІЇ АКПП(оре у мікрофон), я йому кажу що то не є теріторія АКПП, він мене вдаряє тайзером і каже ще раз що то є теріторія АКПП, я кажу ще раз що то не теріторія АКПП і він мене вбиває, до нього підходить інший рекрут і питає "за що ти його вбив?" Володимир Циган відповідає "Це жебракування" хоча жебракування це коли ти стоїш біля лікарні міста Харкова та кажеш дайте грошей на нову ламборджині авентадор. (( Те що я рекрут не говорить що я не знаю правила ))
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 16.08.2023

Ярослав Вайнер

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
33
Реакції
2
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Володимир Циган
  2. Особистий нікнейм: Мортон Буданов
  3. Суть скарги: я Рекрут Мортон Буданов, спокійно собі стояв біля воріт АКПП, не на теріторії АКПП не на теріторії КПП а біля воріт АКПП, до мене підбігає Володимир Циган та заковує в кайданки, на мої питанння "За що?" він відповідає РЕКРУТАМ НЕМОЖНА ЗНАХОДИТЬСЯ НА ТЕРІТОРІЇ АКПП(оре у мікрофон), я йому кажу що то не є теріторія АКПП, він мене вдаряє тайзером і каже ще раз що то є теріторія АКПП, я кажу ще раз що то не теріторія АКПП і він мене вбиває, до нього підходить інший рекрут і питає "за що ти його вбив?" Володимир Циган відповідає "Це жебракування" хоча жебракування це коли ти стоїш біля лікарні міста Харкова та кажеш дайте грошей на нову ламборджині авентадор. (( Те що я рекрут не говорить що я не знаю правила ))
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 16.08.2023
Привіт я був в зсу наскільки я пам'ятаю вам заборонено бути близько до воріт кпп-акпп

Дмитро Тихий

Західна Україна
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
43
Реакції
87
Бали
21

Вітаю
Подайте скаргу повторно з відео доказом повної ситуації
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі