Відмовлено НПУ Д//Богдан Булка//Нікіта Фараон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм гравця:Богдан Булка та Нікіта Фараон
  2. Особистий нікнейм:Паша Велл
  3. Суть скарги:їхав на геліку підрізають два НПУшника Богдан Булка та Нікіта Фараон, включають серену та починають гнатися замною, та я не зупинявся почали обстрилювати та зламали мені авто, потім почали НОН РПешити стриляти в мене та бити тайзером, в ключили радіо на службовому авто, почали грубити і перекривлювати в ФОРМІ !! потім почали орати та нецензурну лексику використовувати, по правлам вони порушили а саме це-Тик, якщо вони наділи форму вони забовязані говорити тільки з громадянами на ви ! ще коли я говорив з адвокатом Нікіта почав перебивати мене також порушуючи оцих правил-Тик, і чому Нікіта давав кляп без відігровки ? в них також відсутьнє рп відігровки, Нікіта Фараон не відігрував як він посадив громадяна на пасажирське місце Богдан Булка також, та коли мене вели в віділок ГУНП я почув як співпрацівник Богдана Булки а саме Ілля Шелбі сказав туда єво і тд. топто домене також порушуючи оце правило-Тик, ще написано на форумі що Генерал має приділяти ігрі мінімум 3 години також порушуючи, ще до Кості Дронова сказав Нікіта Фараон ці слова- вилізь з маши зара за непідкору дам, тіряйся щоб я тебе невидів поршував знов ці правила-Тик, також вони порушували Правила дорожнього руху.
  4. Докази (скріншот/відео):Тик,Тик,Тик.
  5. Дата порушення:

Богдан Булка

НПУ м. Харків
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
134
Реакції
8
Бали
18
За потреби можу надати зустрічне відео конкретних моментів, які будуть цікавити адміністрацію. Прошу звернути увагу, що у даного гравця, як завжди, на відео відсутній звуку з його мікрофону. Друге відео - обрізане, вирване з контексту, не відповідає словам автора

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю шановний Гравець розглянувши вашу скаргу вашу скаргу виношу вердикт
Фрапс більше двох хвилин та без тай кодів не приймаємо
Відмовлено

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
За потреби можу надати зустрічне відео конкретних моментів, які будуть цікавити адміністрацію. Прошу звернути увагу, що у даного гравця, як завжди, на відео відсутній звуку з його мікрофону. Друге відео - обрізане, вирване з контексту, не відповідає словам автора
чим зацікавить це ? якщо ви порушували однозначно. так я обзивався томущо давав відпор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі