Схвалено СБУ м.Дніпро//Артем Артіс//Порушення статуту та правил серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Артем Артіс
  2. Особистий нікнейм: Майкл Полсон
  3. Суть скарги: бігав біля СБУ(початок обрізало, бо откат 5 хвилин тільки) і за мною як скажені полетіли дві особи, яких видно на відео. Потім мене скрутили біля бункера(На їхнє щастя цей момент теж обрізаний, причину назвав вище)
    1-ше порушення зі сторони СБУ: 00:12- НонРП дії(Сказав що я використав наркотики, хоча я був в кайданках і не міг цього зробити)
    00:36- не компетентність(На своє ж порушення він відповів: "Ну нічо, буває")
    00:47- не знання статуту, не компетентність(стаття 1.7- вандалізм, зазвичай видається за нанесення граффіті )
    2-ге порушення: 01:08- Оффтоп.
    3-тє порушення: 01:20- сказав що видасть 1.7,1.8, а видав 1.8, 3.6, 3.1, що, по-суті, є обманом. Плюс до цього, як потім виявилось, він мені ще дав за дачу хабаря, якого я не давав, і навіть про це не думав.
    4-те порушення:
    03:36- на моє питання: "Чому ви видали статтю за носіння наркотиків, якщо навіть не обшукували мене?" він відповів: "Вони в вас є тоді", а це, як на мене- перевищення повноважень.
  4. Докази (скріншот/відео):Сюди
  5. Дата порушення: 18.08.2023
    Якщо порушник не згоден з наведеними вище фактами- нехай заливає повний откат мого затримання(він в нього повинен бути)

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
96
Реакції
35
Бали
31
Вітаю, фрапс обрізаний через те, що гравець хтів втікти в бункер (уйти від рп, спеціально обрізав фрапс), також статті я видав правильно, адже 3.1 - втеча 3.6 - використання наркотиків (використання наркотиків зі сторони гравця можна сприйняти як провокацію, адже хп у нього всі 120, також на фрапсі видно як його сколаниця пробує вбити його або мене щоб він не попав в КПЗ, а це ДМ ЗЗ і Ухід від РП.

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
96
Реакції
35
Бали
31
на тайм-коді 00:06 коли дана людина відкривала інвентарь видно що загорівся 1 слот в якому наркота і перед цим видно що кількість накроти була 38 а після загоріння слота стала 37, питання навіщо людині використовувати наркоту якщо в неї фул хп? просто щоб забайтити людину?

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
на тайм-коді 00:06 коли дана людина відкривала інвентарь видно що загорівся 1 слот в якому наркота і перед цим видно що кількість накроти була 38 а після загоріння слота стала 37, питання навіщо людині використовувати наркоту якщо в неї фул хп? просто щоб забайтити людину?
Ти знаєш що таке місс-клік, коли на першому слоті наркота, і при відкриванні інвентаря нажимається дві клавіші?До чого ти пишеш "просто щоб забайтити людину?", ти психічно не стійкий?

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
96
Реакції
35
Бали
31
Ти знаєш що таке місс-клік, коли на першому слоті наркота, і при відкриванні інвентаря нажимається дві клавіші?До чого ти пишеш "просто щоб забайтити людину?", ти психічно не стійкий?
так чому ти не відкатив?

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
тем більш ти целенаправлено біг то бункера що уйти від аресту но не добіг, із за цього і откат був 5хв
За мною просто почали бігти, не сказавши щоб я зупинився. Звідки мені знати що це за мною?Якщо ви жалієтеся в цій скарзі на те, що фрапс 5 хвилин, так залийте свій повний фрапс, який у вас повинен бути. Ви ж мене затримували, і відеофіксація повинна бути

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
31
Реакції
8
Бали
11
так чому ти не відкатив?
Не знаю чи до вас дійшла цивілізація,та чи ви змогли ви застати застосунок "Geforce Expirience",та там є функція повтору,яка дає можливість в любий момент зберегти лише 5 ХВИЛИН відоезапису,не більше.Та все ж таки,якщо маєте більше доказів,тоді показуйте)

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
тем більш ти целенаправлено біг то бункера що уйти від аресту но не добіг, із за цього і откат був 5хв
А можна повний откат мого затримання з вашої сторони? Можливо, ви мене без причини затримали, і по вашим словам я втік в зз

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
96
Реакції
35
Бали
31
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
96
Реакції
35
Бали
31
За мною просто почали бігти, не сказавши щоб я зупинився. Звідки мені знати що це за мною?Якщо ви жалієтеся в цій скарзі на те, що фрапс 5 хвилин, так залийте свій повний фрапс, який у вас повинен бути. Ви ж мене затримували, і відеофіксація повинна бути
ти їхав на машині втікав від нас її розтулили і ти вибіг з машини і побіг до бункера

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
ти їхав на машині втікав від нас її розтулили і ти вибіг з машини і побіг до бункера
Я такого не пригадую. Помню тільки як запаркував машину біля будівлі СБУ, і пішов по своїм справах, а вже потім мене типу почали доганяти, про що я навіть не здогадувався. Я собі просто біг по справам, а ти на машині як угарелий почав то таранити, то ще що-небуть

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
я рідко фрапсю так як в основному фрапсю тільки людей за яких я зараніє знаю що вони можуть оффнутись
Хіба це мої проблеми? Це твій обов'язок- вести запис затримань. Тим більше, я був пішки, і поки ти 5 секунд включав би запис, я би далеко не дівся))

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
96
Реакції
35
Бали
31
доречі а як ви відреагуєте на той факт що ваша сокланиця стріляла по вам або по мні целенаправлено щоб вас спасти?

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
доречі а як ви відреагуєте на той факт що ваша сокланиця стріляла по вам або по мні целенаправлено щоб вас спасти?
По-моєму, ми зібралися тут не по цьому питанню. Не перекидуйте тему

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі