Розглянуто "СБУ Х // Святослав Ярмоленко // Неадекватні висловлювання + OSK + Є докази але нема де я порушив. //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Святослав Ярмоленко
  2. Особистий нікнейм: Коля Козирний
  3. Суть скарги: був біля моз, затримали за то шо я "якоби бив їх машину" хоча я вдарив случайно по машині, затримали мене, прошу відео докази, покаазали докази у діскорді, але нема де я порушив статтю 1.5 (Псуванна майна), та писали у чаті "*********************************** ти сейчас допиздишся", прошу звільнити їх з сбу або дати догану за оск, та не мали докази.
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тайм коди:
    3.12-3.53 (прошу відео докази, сміється)
    5.30-5.34 (написав у чаті не беси мене)
    7.35-8.45 (нема доказів де я порушив, та виносять вердикт мене випустити)
    9.19-10.25 (оск, відпустили мене)
  5. Дата порушення: 25.08.23

Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Святослав Ярмоленко
  2. Особистий нікнейм: Коля Козирний
  3. Суть скарги: був біля моз, затримали за то шо я "якоби бив їх машину" хоча я вдарив случайно по машині, затримали мене, прошу відео докази, покаазали докази у діскорді, але нема де я порушив статтю 1.5 (Псуванна майна), та писали у чаті "*********************************** ти сейчас допиздишся", прошу звільнити їх з сбу або дати догану за оск, та не мали докази.
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тайм коди:
    3.12-3.53 (прошу відео докази, сміється)
    5.30-5.34 (написав у чаті не беси мене)
    7.35-8.45 (нема доказів де я порушив, та виносять вердикт мене випустити)
    9.19-10.25 (оск, відпустили мене)
  5. Дата порушення: 25.08.23
Так я оффтоп писав лол ми тебе пожаліли ти щей жб кидаєш мдам у слові "***********************************" нічого такого немає а коли людина б'є по машині і каже я не бив так тембільш

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
Так я оффтоп писав лол ми тебе пожаліли ти щей жб кидаєш мдам у слові "***********************************" нічого такого немає а коли людина б'є по машині і каже я не бив так тембільш
якщо я б на інших сбу,нпу, зсу сказав "пане ви ***********************************" мене б затримали або замутили.
жаліти мені не треба, ви порушили рп), та я не бив по машині, і ні жодного разу не ударив

Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
якщо я б на інших сбу,нпу, зсу сказав "пане ви ***********************************" мене б затримали або замутили.
жаліти мені не треба, ви порушили рп), та я не бив по машині, і ні жодного разу не ударив
якщо б в оффтоп нічого б не було лол

Артем Кривий

Активний
Реєстрування
17 Гру 2022
Дописи
234
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, гравця Святослав Ярмоленко буде покарано за порушення правил проєкту а саме:
Образа гравців - /pmute 120
Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі