Зачинено жб на Міша Тохіс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yuta_Sokaya

Джо байден
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
34
Реакції
28
Бали
18
Вы хотя бы знаете что такое война за картель? или вы только в майнкрафт играете слабости
И это игра а не жизнь...
Как я понимаю, мы играем на РП проекте. Дословно: игра по ролям, то есть каждый игрок должен соблюдать свою роль.
У меня нет опыта игры за бандита. Но по-логике я бы перед убийством человека вывез бы его в "тихое" место, а не начал шмалять по нему по середине города Харьков.
Проект
UKRAINE GTA это не копия проекта ************************************************* (НАДЕЕМСЯ). Думаю, что в реальной жизни никто не начал бы стрелять по середине города.
Ждём
честного вердикта Администрации проекта.

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
я посмотрю как вы будете ныть когда заберу картель, будете писать он читер...
тож рот офф 0
Та забирай, знайшов чим хвалитись))

Кращеб в житті так заробляв як в грі пісюнами мірявся))

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
65
Реакції
14
Бали
8

Yuta_Sokaya

Джо байден
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
34
Реакції
28
Бали
18
Та забирай, знайшов чим хвалитись))

Кращеб в житті так заробляв як в грі пісюнами мірявся))
Не рекомендую делать упоминания Реальной жизни. Кто знает, возможно это наказуемо?

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
Не рекомендую делать упоминания Реальной жизни. Кто знает, возможно это наказуемо?
Чим воно наказове має бути? Я йому кажу що знайшов чим вихвалятись, це гра, кращеб вихвалявся як він заробляє на життя,це більш цікавіше ніж слухати "а я то а я сьо, 90 кілов в сікунду"???

Yuta_Sokaya

Джо байден
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
34
Реакції
28
Бали
18
Чим воно наказове має бути? Я йому кажу що знайшов чим вихвалятись, це гра, кращеб вихвалявся як він заробляє на життя,це більш цікавіше ніж слухати "а я то а я сьо, 90 кілов в сікунду"???
Это называется "Не по теме". Представьте если он начнёт рассказывать по среди жалобы "А вы хотите узнать как я зарабатываю". Это было бы никому не интересно + не по теме. Сейчас идёт обсуждение игры, а не реальной жизни. Если хотите поговорить о реальной жизни, рекомендую выйти на улицу

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
65
Реакції
14
Бали
8
хахах ты точно *********************************** чел, какая жизнь алло, ты будешь чуть меня как зарабатывать недоросток

FamoN

057
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
29
Реакції
9
Бали
6
За дм-іть? А в житті бандоси дмять чи проганяють зі своїх терріторій, думай що кажеш, він свій нейтралітет малюванням графіті порушив, ото ти чудік, щей до ттго ж він убив перший, а потім в нього полетіли кулі, так що це щей як самозахист був?
бро, это ничья территория, она никому не принадлежит, соответственно это была не защита терры, а тупо дм от нех*й делать.

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
я бы на твоём месте был бы по-умнее и не обращал внимание на ответ Тома)
Так мені смішно з нього, як він намагається щось доказати))

А нарахунок нічєйная терріторія, ну по факту так,алеж як бандоси в реальності працюють? Вони закріпляють за терріторію своїх людей, якщо бачат конкуренцію з іншого клану, або валять, аюо похищають, саме моя провина в тому що я його не вивезла, а натягнула стрінги нп лице, та застрелила с калаша. Після того як я його убила, почались баги з грошима і т.і, тобто єдиного підозрюваного в читах я вже маю.

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
65
Реакції
14
Бали
8
Так мені смішно з нього, як він намагається щось доказати))

А нарахунок нічєйная терріторія, ну по факту так,алеж як бандоси в реальності працюють? Вони закріпляють за терріторію своїх людей, якщо бачат конкуренцію з іншого клану, або валять, аюо похищають, саме моя провина в тому що я його не вивезла, а натягнула стрінги нп лице, та застрелила с калаша. Після того як я його убила, почались баги з грошима і т.і, тобто єдиного підозрюваного в читах я вже маю.
еба ты ******************************************... ной

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі