Розглянуто СБУ Харків | Мишко Ткач | Видання просто так розшуку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Гурцев

Бандерівець
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
45
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Мишко Ткач
  2. Особистий нікнейм: Владік Махно
  3. Суть скарги: тіп просто так заковав в наручніки,потім сказав шо я порушую порядок я попросив фрапс а він не показав мені його,накинув зверху 3статі,а саме те що тіпо я хотів дати хабаря але я ніякого хабара не давав
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 31.08.2023

Мишко Ткач

Активний
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
20
Реакції
4
Бали
3
Адміністратори я знаю що я нарушив але вони такі чорти вони просто скашили образи я понимаю що я не правий але я реально дуже обідився мені дуже жалко що в нас на проекті є такі люди я напевно буду ливати з украіне гта ну реально ну що мені робити це там було людей 5 я соло вони скашили брали в руки м4 щоб я йх не міг закувати Іза такий ****************************ків портиться комюнити і перетягували рп процес на себе вибачаюсь але це правда фрапса не має і не хочу йх в деморган сажати але це так надіюсь ви за такими людьми будете слидіти люблю Ukraine Gta пока

Владислав Гурцев

Бандерівець
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
45
Реакції
37
Бали
21
Адміністратори я знаю що я нарушив але вони такі чорти вони просто скашили образи я понимаю що я не правий але я реально дуже обідився мені дуже жалко що в нас на проекті є такі люди я напевно буду ливати з украіне гта ну реально ну що мені робити це там було людей 5 я соло вони скашили брали в руки м4 щоб я йх не міг закувати Іза такий ****************************ків портиться комюнити і перетягували рп процес на себе вибачаюсь але це правда фрапса не має і не хочу йх в деморган сажати але це так надіюсь ви за такими людьми будете слидіти люблю Ukraine Gta пока
де фрапс образ? Може ви це придумали.

Артем Кривий

Активний
Реєстрування
17 Гру 2022
Дописи
234
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, гравцю Мишко Ткач буде видано догану.
Гравця Владік Махно буде покарано за порушення правил проєкту а саме:
Неадекватні висловлювання - /pban 3-7

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі