Зачинено "СБУ Х // Мишко Ткач // Затримав мене без причини //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Мишко Ткач
  2. Особистий нікнейм: Коля Козирний
  3. Суть скарги: Стояв я біля МОЗ м.харківа, розмовляв з людиною, і під їзжає співробітник сбу, просить паспорт, без причини, я питаю "на якій підставі?" він пише, база даних показує, "дана людина знаходиться у розшуку", я сказав "ви зараз на форум отлетите", він поїхав, потім через деякий час він бере ударяє тайзером, і надіває на мене наручники без причини без відігровки рп, поїхали у нпу, він розмовляв з людиною, та посадив мене без рп! хоча я нічого не порушив, я ж не робив дм, не оскаю нікого, я просто стояв, зла нікому не робив.
  4. Докази (скріншот/відео): 1 фрапс , 2 фрапс .
    Тайм коди:
    0.00-1.13 (просить показати паспорт, кажу на якій підставі, база даних сказала"
    1.36-2.01 (уїзжає)
    2 фрапс, тайм коди
    0.00-1.02 (затримання, на початку відео видно там де він надів на мене наручники)
    1.02-2.23 (прибули у нпу, затримав без відігровок рп)
  5. Дата порушення: 31.08.23 (за ігровим часом) (польский час)

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Мишко Ткач
  2. Особистий нікнейм: Коля Козирний
  3. Суть скарги: Стояв я біля МОЗ м.харківа, розмовляв з людиною, і під їзжає співробітник сбу, просить паспорт, без причини, я питаю "на якій підставі?" він пише, база даних показує, "дана людина знаходиться у розшуку", я сказав "ви зараз на форум отлетите", він поїхав, потім через деякий час він бере ударяє тайзером, і надіває на мене наручники без причини без відігровки рп, поїхали у нпу, він розмовляв з людиною, та посадив мене без рп! хоча я нічого не порушив, я ж не робив дм, не оскаю нікого, я просто стояв, зла нікому не робив.
  4. Докази (скріншот/відео): 1 фрапс , 2 фрапс .
    Тайм коди:
    0.00-1.13 (просить показати паспорт, кажу на якій підставі, база даних сказала"
    1.36-2.01 (уїзжає)
    2 фрапс, тайм коди
    0.00-1.02 (затримання, на початку відео видно там де він надів на мене наручники)
    1.02-2.23 (прибули у нпу, затримав без відігровок рп)
  5. Дата порушення: 31.08.23 (за ігровим часом) (польский час)
Одразу вибачаюсь що там нема звуку, я на другому фрапці увімкнув, бо я забув що треба у налаштуванні увімкнути звуки, щоб чути інших гравців.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Не бачу порушень зі сторони працівника СБУ.

Також Ви надали не повний фрапс, а саме момент до Вашого затримання.
Також Ваші докази без звуку через, що неможливо оцінити всю ситуацію.

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі