Відмовлено Оскарження/ГС ЦО/Віталій Керенський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
1.Нікнейм адміністратора:Віталій Керенський,ГС ЦО(Якщо не помиляюсь Микита Стернюк)
2.Особистий нікнейм:Максим Алмазов
3.Суть скарги:ГС ЦО Надав показання ЗГС Держ щоб мене відхилили в виборах мерії Харкова але я не являють у списку чс лідерів та не граю на інших проектах
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Screenshot_20230904-202858.png

5.Дата походження:04.09.2023

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Посилаючись на те що я вказав в попередній аналогічній скарзі що ви грали на других проєктах, я не можу знати чи граєте ви зараз чи ні, в ЧС лідерів вас немає так як ви не являлись лідером, на рахунок недопуску вас, вважаю що ви знали що заборонено грати на других проєктах, але всеодно грали, повинні відповідати за свої поступки.

Максим Алмазов

Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
Посилаючись на те що я вказав в попередній аналогічній скарзі що ви грали на других проєктах, я не можу знати чи граєте ви зараз чи ні, в ЧС лідерів вас немає так як ви не являлись лідером, на рахунок недопуску вас, вважаю що ви знали що заборонено грати на других проєктах, але всеодно грали, повинні відповідати за свої поступ
Я уже просив великі вибачення я більше не являюся гравцем жодного з проектів крім лав України гта я розумію що тоді я порушив але зараз все інше.

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213

Максим Алмазов

Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
Вітаю, подавали вже подібну скаргу. Де вам надали чітку відповідь, що ви займали посади лідерства на інших проектах(та були зняті на це) - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Вибачення-Для-Максима-Кущовки.66722/

Вітаю, подавали вже подібну скаргу. Де вам надали чітку відповідь, що ви займали посади лідерства на інших проектах(та були зняті на це) - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Вибачення-Для-Максима-Кущовки.66722/
Скриншот являється старим форумного акаунту та груп у дискорді немає,можете самі переглянути.

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Адміністратор вправі відхилити заявку на лідера або заступника через особисті внутрішні переконання, щодо компетентності даного гравця на даній посаді

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі