Розглянуто Віталій Керенський / Оскарження рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Віталій Керенський

Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко

Суть скарги: Вчора на СБУ м.Х була написана (скарга), в якій як було написано був ДМ від працівників, ЗГС було видано рішення на мене 120 хв і покарання в організації, тепер чому вважаю таке рішення не вірним:

По перше:
Адміністратором повністю було заплющенно очі на що їхньому ж фрапсі на тайм-коді 00:39 від одного з гравців за якими йшла погоння і з яким авто скарги знаходится у дискорді, Або так названному "спец-зв'язку" ми можемо почути точний призив та спробу багоюза через якісь там багані текстури на барабашово, Я так розумію було заплановано використання цих текстур для того щоб сховатись, розтулити або в цілкому отримати перевагу проти СБУ.

По друге: Автор скарги, як і ті за якими була почата масова погоня, є співучастником погоні та РП процесу, як можно побачити на фрапсі самого автора скарги, у правому верхньому кутку, він знаходится в орієнтуванні, як і тіж самі люди з фами "Блащина", по РП його авто також є в орієнтуванні/розшуку, і також, на самому ж фрапсі також ми бачимо що всі вони знаходяться у спец.зв'язку, це теж є підтвердженням того що це не якась проста людина, а повноційний співучасник масової погоні. Тепер поясню чому був вогонь з моєї сторони:
1) Як Я вже казав, ця людина знаходится в орієнтуванні, з цього можно зробити висновок що він свого роду є особливо опасним приступником, який 100% може мати при собі зброю та може почати її використовувати проти нас у любий момент, а особено це момент, як зновуж можно побачити на фрапсі, массова РП погоня за його друзями/соклановцями, якщо ви спитаєте мене звідки я можу знати, що це саме його авто, то поперше якщо він знаходится в орієнтуванні, то по рп можно сказати його авто теж там знаходится, по друге, його авто разом з ще 2 бмв які належать його друзям, не одноразово робили провокації під ГУ СБУ, а також на самому початку погоні коли я виїхав з КПП саме ця автівка почала намагатися мене таранити та заважати погоні
, ну і також для впевнення того що за рульом сидить саме він, на прикинці фрапсу к ньому на пасажирку сідає людина, яка відчиняє двері, і через це з моєї сторони було абсолютно чотко видно, що за кермом сидить саме Цей правопорушник, і тільки після того як була відкриті сусідні двері, і Я побачив хто сидить в авто за кермом, Я почав стріляти, тому факти того що "машина з тонуванням" і "звідки Ви могли знати що це саме він" тут ніяк не діють, Я бігав прямо перед цим авто, Але не стріляв, а почав вести вогонь тільки після того як повністю був впевненний що це саме той порушник. Вважаю що адміністратор не до кінця розібрався у цій ситуації, тому прошу переглянути все ще раз, а також дати покарання за призив з Багоюзу, також прошу передевитися фрапс повністтю, та надати покарання автору за НонРп Драйв.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Screenshot_2023-09-06-11-01-51-784_com.android.chrome.png

Дата походження: 06.09 00:17

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Вітаю шановний гравець

Для початку розберемось з фактом призову до Багоюза, діскорд ніяким чином не відноситься напряму до гри, тому якщо в грі не було задіяно Багоюзу, слова в спец зв'язку не рахуються за порушенням. Другий пункт це співучастник погоні, на данному фрапсі я не побачив погоні чи хоть призову вас зупинитись, а у розшуку людина вже майже годину, тим самим за цей час можна було і авто змінити, на рахунок "людина в розшуку та має при собі зброю", я цього тако не побачив, ви не вели діалог, людина не провокувала вас на якусь стрільбу, більше того ви самі суперечите своїм словам коли говорите що ця машина вас таранила ви повинні були запам'ятати авто, після того як підїхала впритик ви просто проігнорували і побігли собі далі стрілятись, коли же пасажир сідав в авто, фізично ви за забором не могли бачити точне лице людини, далі припустим що ви і впізнали порушника, він був фактично один поки до його не підсіли, ви почали просто стріляти, без затримання, при тому коли друга людина також вибігла з авто, а пасажир просто залишився на місці сидіти, ви впритик підбігаєте і продовжуєте розстрілювати без вагомої на те причини, а ваші думки на рахунок "я точно впевневшись" ви повинні були раціонально ввести себе, і так як ви були в більшості повинні були провести затримання, це ваша першочергова задача, а розпочати стрільбу тільки в випадку явної загрози життю вам та вашим колегам.

Очікуйте ГА ЗГА

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Вітаю шановний гравець

Для початку розберемось з фактом призову до Багоюза, діскорд ніяким чином не відноситься напряму до гри, тому якщо в грі не було задіяно Багоюзу, слова в спец зв'язку не рахуються за порушенням. Другий пункт це співучастник погоні, на данному фрапсі я не побачив погоні чи хоть призову вас зупинитись, а у розшуку людина вже майже годину, тим самим за цей час можна було і авто змінити, на рахунок "людина в розшуку та має при собі зброю", я цього тако не побачив, ви не вели діалог, людина не провокувала вас на якусь стрільбу, більше того ви самі суперечите своїм словам коли говорите що ця машина вас таранила ви повинні були запам'ятати авто, після того як підїхала впритик ви просто проігнорували і побігли собі далі стрілятись, коли же пасажир сідав в авто, фізично ви за забором не могли бачити точне лице людини, далі припустим що ви і впізнали порушника, він був фактично один поки до його не підсіли, ви почали просто стріляти, без затримання, при тому коли друга людина також вибігла з авто, а пасажир просто залишився на місці сидіти, ви впритик підбігаєте і продовжуєте розстрілювати без вагомої на те причини, а ваші думки на рахунок "я точно впевневшись" ви повинні були раціонально ввести себе, і так як ви були в більшості повинні були провести затримання, це ваша першочергова задача, а розпочати стрільбу тільки в випадку явної загрози життю вам та вашим колегам.

Очікуйте ГА ЗГА
З приводу того що треба спочатку затримати, то по перше, ця людина приїхала на місце де буквально їде туливо з їхнім ж кланом, Я розумію якщо б перестрілка ВЖЕ була завершенна, Але як Ви написали, що я повинен запам'ятати авто і що я продовжував стріляти, так, Я як бачете запам'ятав це авто, Але факт того що я побачив людину за кермом лише ПІДТВЕРДЖУЄ факт того ще це точно він, з приводу того що авто можно було змінити, як Я вже казав з саме цього авто їшли провокації та таранилась під час погоні моя СТЗ, тому це точно та машина, і ні о якій заміні мови не йде, також наші співробітники давали йому команду вийти з авто для затримання, Але Я відкрив по ньому огонь, тому що як видно на фрапсі, Я забігаю за забор і вбиваю там одного з цих ОПГ, тобто перестрілка ще триває, був дуже великий ризок для мене і співробітників що він міг спокійно вийти та почати тулити нам в спину, коли ми всі хто там були знаємо цю автівку, і після відкриття дверей вже була 100% впевненість що це саме той порушник що знаходится у авто, також Я не побачив від вас відповіді з приводу НрпДрайву, а також, у дискорді наскількі я знаю, всеодно рахується все, що *їде розмова про ігру*, Я сам знаю тільки декілька моїх знайомих які отримували покарання за слова в ЛС ДС Або у войсі.

P.S фрапс є не повноційним, було вирізано з нього початок, де було би видно всі порушення від цього гравця на цьому ОТЗ та призиви покинути авто. На самому фрапсі ми бачемо як він намагався заплутати СБУ у цій погоні, це можно зрозуміти по словам у ДС від його напарника по типу "Ми поїдемо туди, а Ти їдь туди" після чого він їде у другу сторону, для того щоб спробувати заплутати нас.

Останнє редагування:

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
З приводу того що треба спочатку затримати, то по перше, ця людина приїхала на місце де буквально їде туливо з їхнім ж кланом, Я розумію якщо б перестрілка ВЖЕ була завершенна, Але як Ви написали, що я повинен запам'ятати авто і що я продовжував стріляти, так, Я як бачете запам'ятав це авто, Але факт того що я побачив людину за кермом лише ПІДТВЕРДЖУЄ факт того ще це точно він, з приводу того що авто можно було змінити, як Я вже казав з саме цього авто їшли провокації та таранилась під час погоні моя СТЗ, тому це точно та машина, і ні о якій заміні мови не йде, також наші співробітники давали йому команду вийти з авто для затримання, Але Я його вбив, тому що як видно на фрапсі, Я забігаю за забор і вбиваю там одного з цих ОПГ, тобто перестрілка ще триває, був дуже великий ризок для мене і співробітників що він міг спокійно вийти та почати тулити нам в спину, коли ми всі хто там були знаємо цю автівку, і після відкриття дверей вже була 100% впевненість що це саме той порушник що знаходится у авто, також Я не побачив від вас відповіді з приводу НрпДрайву, а також, у дискорді наскількі я знаю, всеодно рахується все, що *їде розмова про ігру*, Я сам знаю тільки декілька моїх знайомих які отримували покарання за слова в ЛС ДС Або у войсі.

P.S фрапс є не повноційним, було вирізано з нього початок, де було би видно всі порушення від цього гравця на цьому ОТЗ та призиви покинути авто. На самому фрапсі ми бачемо як він намагався заплутати СБУ у цій погоні, це можно зрозуміти по словам у ДС від його напарника по типу "Ми поїдемо туди, а Ти їдь туди" після чого він їде у другу сторону, для того щоб спробувати заплутати нас.
Ваші слова про мне таранили на СТЗ, це його товариші, був ризик, впевненість, залишаються лише вашими словами, на все потрібні докази, я побачив відео в якому авто підїхала до місця, зупинилась, після чого по їй відкрили огонь, якщо у вас є докази про те що була провокація раніше, та люди з якими ви стрілялись були замішені з цією машино, надайте докази в новій скарзі, після чого покарання буде змінено, на разі я відпираюсь від відео з сторони людини яку ви вбили.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі