Франческо Парадайз
Активний
- Реєстрування
- 9 Сер 2022
- Дописи
- 83
- Реакції
- 130
- Бали
- 36
Богаюз це коли я використовую баги проекта в своїх цілях. Який баг я використав?
- Нікнейм гравця:Антон Гаращенко
- Особистий нікнейм:Юрчик Райский
- Суть скарги:Багоюз
- Докази (скріншот/відео):тут
- Дата порушення:05.09.23
При перестрілці якщо ви будете спеціально сидіти в автомобілі (стріляти з вікна) і не виходити з нього - це буде рахуватись як багоюзПрацівникам силових структр дозволено стріляти з місця водія
Дозволено
1 Здійснювати арешт шляхом нейтралізації злочинця в тому випадку, якщо він стрибнув у воду.
2 Повідомити причину та права гравця після затримання якщо працівник державної організації має підозру у порушенні своєї особистої безпеки.
2.1 Працівники СБУ та окремих підрозділів НПУ мають право при затриманні "авторитетів" чи виконанні особливих завдань повідомляти причину тільки при доставленні гравця у місце проведення допиту/ізолятор тимчасового тримання.
2.2 При затриманні "авторитетів" чи виконанні особливих завдань дозволяється в міру порушувати субординацію стосовно гравців.
3 Стріляти із водійського місця при цьому повністю зупинивши автомобіль чи відпустивши газ.
4 Вести перестрілку 1 працівник держ. орг. vs 2 гравця неоф. орг.
посилання на правила тик
Покажіть будь ласка це правило, я цього правила не бачив ніде.При перестрілці якщо ви будете спеціально сидіти в автомобілі (стріляти з вікна) і не виходити з нього - це буде рахуватись як багоюз
Покажіть будь ласка це правило, я цього правила не бачив ніде.
Це відповідь на скаргу, ви думаєте я читаю всі скарги? Я просив дать правило в правилах серверу
Яким боком ви до даної скарги? Прошу адміністрацію покарать цю людину за офтопЯ дико извиняюсь, ну я на Офтоп:(( Ти ***********************************? ти вчера багаюзил, и нарушал правила сервера, и нонРП дия у тебя))
Переглянути вкладення 110937 Ти держал его минуту или две (( Ти нам мозги не чухай, шо ти сливаешь нас по клану или через ДС, (( ТИ ПРОСТО ПЛАКСА)) и не обижайся)) И это (( НоНРП Дия (( перевернута машина 1-2 хв, и можешь не ловить отмазку Можешь не говорить шо у тебя: Сихрон/интернет/покушать позвали и т.д.)) Не плачь, скоро ти со своей погони по прощаешься )) А и да можем еще в судье встретиться, М. Днепра))