Розглянуто ДСНС // Денис Ермак // TK

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Грейс Кеннеді

Активний
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
144
Реакції
32
Бали
28
  1. Нікнейм гравця: Денис Ермак
  2. Особистий нікнейм: Грейс Кеннеді
  3. Суть скарги: TK
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 06.09.2023

Денис Ярмак

Шановний гравець
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
38
Реакції
43
Бали
33
Так саме, я приношу вибачення за це, але в мене заїла мишка, я сказав відкат, але не пропустить факт, що людина проникла на територію ДСНС, як людина залізла на дах, та спригнула з даху?, людина якщо не помиляюся працює в державній організації тому що прийшов пей дей 0грн, якщо людина працює, то вона не має право проникати на територію, та знаходиться в місті під час робочої зміни, ця людина багато раз проникала на територію та провокувала співробітників, я ак в мене заїла мишка вона записала

Грейс Кеннеді

Активний
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
144
Реакції
32
Бали
28
Так саме, я приношу вибачення за це, але в мене заїла мишка, я сказав відкат, але не пропустить факт, що людина проникла на територію ДСНС, як людина залізла на дах, та спригнула з даху?, людина якщо не помиляюся працює в державній організації тому що прийшов пей дей 0грн, якщо людина працює, то вона не має право проникати на територію, та знаходиться в місті під час робочої зміни, ця людина багато раз проникала на територію та провокувала співробітників, я ак в мене заїла мишка вона записала
Ви серйозно думаєте що сказавши "відкат" вам нічого не буде? Коли ви вже вбили співробітника то мишка різко розлагала, якщо б вона лагала, ви б били по повітрю далі, ви вбили свого співробітника, не виправдовуйтесь

Євгеній Савочкін 🦁

Почестний гравець
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
791
Реакції
535
Бали
153
Вітаю, переглянувши вашу скаргу виніс вердикт
Гравець Денис Ермак
Отримає покарання:
ТК /jail 30-60

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі