Зачинено Вадим Астер / Оск клану. Для ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mark Krosby

Козак
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
24
Реакції
15
Бали
3
Форма подачі скарги:
1. Нікнейм гравця:Вадим Астер #50977
2. Особистий нікнейм: Маркус Браун
3. Клан порушника: SUETA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Collins (лідер)
5. Суть скарги: Не пристойне висловлювання в бік мого клану, хочу зауважити і акцентувати увагу, що на момент відео, по даті і часу, у нас ще не було війни!! Провірьте дану особу, яку роль вона займає в клані!!! Дякую!
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення:)08.09.2023 03:19

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
37
Реакції
21
Бали
11
вибачаюсь за оффтоп
повний фрапс покажи
як ти оскав Укранську мову, та наших людей і наш клан, от є не нормально

Останнє редагування:

Скрудж Астер

Лідер HELL
Реєстрування
21 Жов 2022
Дописи
114
Реакції
140
Бали
46
вибачаюсь за офтопп
Відео без звука ,можливо були провокаціЇ до того ще ,
та не повний фрапс

Вадя Астер

Активний
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
76
Реакції
49
Бали
23
Зрозумійте мене правильно це вже говорили нерви коли людина оскає УКР.МОВУ говорить шо ми колхозники шо від нас воняє козлиним ***********************************м скарга буде пізніше коли людина говорить на друга клан ваш клан *********************************** яких треба страпонити скарга теж буде пізніше я не знаю як це можна терпіти я зарас стараюся не порушувати взагалі но в в таких ситуаціях я не знаю як мовчати не погано булоб скинути фул фрапс де гравець мене оскав Дякую За Увагу З Повагою В.Астер

Вадя Астер

Активний
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
76
Реакції
49
Бали
23
ось провокація обізвав клани оффтоп хуєта я побіг далі ви вже бачили на їого фрапсі

Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
136
Реакції
136
Бали
46
Вибачаюсь за оффтоп попрошу не розглядати скаргу без мого фрапса на цю людину

Mark Krosby

Козак
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
24
Реакції
15
Бали
3
ось провокація обізвав клани оффтоп хуєта я побіг далі ви вже бачили на їого фрапсі
Умник ,ты выложи лучше как ты до этого возле Харькова ДМ в ЗЗ делал по моим сооклановцам, и ноль реакции от этого сотрудника. Оффтоп иди уроки учи.

Максим Коневич

Новий гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6
А ти можеш будьласка викклади фрапс як ти нас усіх вбивав з вовчиком в зз при робітнику сбу і не було ніякої реакції працівника сбу де ти це сам стверджуешь на фрапсі у Маркуса чекаю

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю.
Як на мою думку, тут не повна ситуація та немає звуку з вашої сторони. Тому я не можу зараз коректно винести вирок щодо цієї ситуації. Бо судячи з відео, яке додав Вадим Астер, конфлік між кланами почався ще задовго.
Зачинено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі