Розглянуто Мишко Ткач, Сава Ткач / DM GZ, Провокації, MG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
136
Реакції
136
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: Мишко Ткач, Сава Ткач
  2. Особистий нікнейм: Василь Чорний
  3. Суть скарги: Приїхав я на ВЧ близько 03:20 так як працівники ЗСУ повідомили про можливі напади, ці дві особи спочатку приїхали почали провокувати, та без причини по нас стріляти ( нажаль тут їх ID та Нікнеймів не видно просто закидаю для більш детального опису ситуації ) ТИК, після цього як я спільно з працівниками ЗСУ відбили їхній напад, вони приїхали знову та почали дальше провокувати, спочатку заїжджати в Червону зону а потім кататись по Жовтій зоні ( ТИК ) чим саме знаходились там більше 5-ти хвилин. Я підїхав до них на прохання працівників ЗСУ затримати їх, після чого дані особи почали від мене втікати, я різними способами почав їх Зупиняти, але вони категорично відмовлялись мене слухати, також коли бігли Пан Сава Ткач сказав таку річ Не DB-ште мене ( MG ),забігли вони на заправку та відкрили перші вогонь по мені. Також зі слів працівників ЗСУ ці персонажі не перший день таким займаються і провокують свято вірять у свою безнаказаність.
  4. Докази (скріншот/відео): Натисни (Для зручності прикріплю Тайм Коди: 0:14-початок погоні за громадянами, 0:33 PG( я попередив людину що відкрию вогонь вона сказала мені по барабану( уява себе супергероєм)), 0:46 - MG, 1:02 - DM GZ
  5. Дата порушення: 11.09.2023

Останнє редагування:

Дмитро Тейлор

Активний
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1.Вова Тейлор.
2.Дмитро Тейлор.
3.Данный гравець стріляв по всім, я ідійшов і сказав навіщо ти це робиш я зараз покличу адміністрацію, він мені сказав *МЕНІ ВСЕОДНО ЗАБАНЯТЬ ТАК ЗАБАНЯТЬ* потім я йому сказав не робити так, а він просто мене вбив (на файлі я не встиг засняти як він мене вбив, але щось побачити можна)

Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
136
Реакції
136
Бали
46
1.Вова Тейлор.
2.Дмитро Тейлор.
3.Данный гравець стріляв по всім, я ідійшов і сказав навіщо ти це робиш я зараз покличу адміністрацію, він мені сказав *МЕНІ ВСЕОДНО ЗАБАНЯТЬ ТАК ЗАБАНЯТЬ* потім я йому сказав не робити так, а він просто мене вбив (на файлі я не встиг засняти як він мене вбив, але щось побачити можна)
видаліть напевно хлопчина помилився

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,355
Реакції
1,119
Бали
253
Вітаю.
Гравець Мишко Ткач[139427] отримає покарання на 270 хвилин деморгану за DM in ZZ+NonRP.
Гравець Сава Ткач[138455] отримає покарання на 270 хвилин деморгану за DM in ZZ+NonRP,також отримає мут на 20 хвилин за MG.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі