Розглянуто Влад Маденяк\\ТК,Нон рп драйв,ДБ,Нонрп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника:Влад Маденяк
  2. Особистий нікнейм:Макс Власюк
  3. Суть скарги: Порушення від лідера СБУ Тайм Код 0:19 видно як людина сіла в машину тайм код 0:25 чітко видно куди він поїхав по нон рп драйву через бордюри чітко чути звуку як перелітала машина з 0:25 по 0:28 чітко можна побачити що шлагбаум не був піднятий після того, як він вилетів зробив ДБ авто Тайм код 1:59 чітко видно як ГЕНЕРАЛ робить ТК по бійцю Данік Київський айді 84331 також нон рп дії так як він заковував його без відігровки навіть якщо я був чуть подальше все одно було видно мікрофон загоряння, а його не було видно
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бум
  5. Дата походження:15.09.2023

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
І так пане Власюк готовий вам дати відповідь на ваші прентензій щодо мене, я бачу що ви трохи не ознайомленні з правилами сервера, але готовий вам помогти.
Почнемо з того що у вас на відео не зафіксовано DB, але це є Dm car, я можу сказати що я це правило не порушив, бо воно лише рахується від двох ударів, а я наніс лише один і то через вас, бо ви не адекватно їхали, тому я ненароком зачепив вашу машину, а на вашому відео видно що я другий раз вдарив, але у мене залагало

тут докази (Хочу зауважити адмінстрацію на його Non rp drive).
Давайте розберемося, що таке ТК - Вбивство своїх, Ви маєте на увазі що я вбив свого, може ви переплутали з ФФ-рендлі фаєр-(стрілянина по своїх. Наприклад по друзям, не вбиваючи їх, а залишаючи наприклад 10хп, стрілянина жартома), якщо навіть так я не міг тайзером йому нанести урон, і тим більше не просто так я використав тайзер, тепер можемо розібратися за Non rp дію ви кажете що я не відіграв, може тому, що ви були далеко від нас ?

Ось докази .
Гарного вам дня

Останнє редагування:

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
І так пане Власюк готовий вам дати відповідь на ваші прентензій щодо мене, я бачу що ви трохи не ознайомленні з правилами сервера, але готовий вам помогти.
Почнемо з того що у вас на відео не зафіксовано DB, але це є Dm car, я можу сказати що я це правило не порушив, бо воно лише рахується від двох ударів, а я наніс лише один і то через вас, бо ви не адекватно їхали, тому я ненароком зачепив вашу машину, а на вашому відео видно що я другий раз вдарив, але у мене залагало

тут докази (Хочу зауважити адмінстрацію на його Non rp drive).
Давайте розберемося, що таке ТК - Вбивство своїх, Ви маєте на увазі що я вбив свого, може ви переплутали з ФФ-рендлі фаєр-(стрілянина по своїх. Наприклад по друзям, не вбиваючи їх, а залишаючи наприклад 10хп, стрілянина жартома), якщо навіть так я не міг тайзером йому нанести урон, і тим більше не просто так я використав тайзер, тепер можемо розібратися за Non rp дію ви кажете що я не відіграв, може тому, що ви були далеко від нас ?

Ось докази .
Гарного вам дня
Може ще покажете як через КПП проїхали і шлагбаум піднявся?

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
На рахунок шлагбауму скоріше за все в гравця просів ФПС та ви не змогли побачити в який момент було піднято, далі на рахунок тарану других авто, вище лідер скинув відео де чітко видно його ФПС в момент виїзду, також ви порушили ПДР та заважали нормальному руху, що стосується ТК, ви фізично не могли бачити та чути про що вони говорили, та через які причини було взято в наручники другого гравця так я ви були на відстані + у вас закрите вікно. Далі чому лідер не зробив вам зауваження на рахунок вашого дріфту, а прогнорувавши почав займатись своїми справами, буде вияснено та отримає покарання.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі