Зачинено НПУ м.Д//Артем Кубарів//Затримання без причини.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

коля13

Активний
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
21
Реакції
3
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Артем Кубарів
  2. Особистий нікнейм: Коля Дикса
  3. Суть скарги: Затримав без причини не представився і не зачитав міранду. Затриманя 0.04-0.10, потребує паспорт не предсавившись 0.45-1.12 почав видавати розшук 2.39-2.47 і садить не зачитавши міранди 3.04-3.10.
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення:16.09.23

Артем Кубарів

Мусарок
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
18
Реакції
0
Бали
6
Вік
18
Моя опра: фрапс не повний людині давали попередження, далі представлятися я маю по вимозі, людина била поліцейських на забороненій зоні, людина стверджувала що прийшла до друга який являється співробітником поліції «перетерти вапроси» далі людина не підкорювалась пару разів, але нажаль на фрапсі людини цього не видно бо фрапс не повний

коля13

Активний
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
21
Реакції
3
Бали
3
Моя опра: фрапс не повний людині давали попередження, далі представлятися я маю по вимозі, людина била поліцейських на забороненій зоні, людина стверджувала що прийшла до друга який являється співробітником поліції «перетерти вапроси» далі людина не підкорювалась пару разів, але нажаль на фрапсі людини цього не видно бо фрапс не повний
ну так надай свої відео докази

Артем Кубарів

Мусарок
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
18
Реакції
0
Бали
6
Вік
18

коля13

Активний
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
21
Реакції
3
Бали
3

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Недостатньо доказів, оцінити повну ситуацію.
Згідно правил НПУ, там знаходиться червона зона для гравців в якій неможна перебувати, та можливо ви це й порушували, якщо вам видали покарання за ст. 1.8 "Непідкорення".

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі