Розглянуто Скарга на Павла Шухевич

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Що ти будеш доказувати тут тим що це "Цитата"
«6.12 - Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті [Бан на 15 ДНіВ]»
читати та сприймати слова, як треба навчись, потім щось доказуй!
Повиноо бути згадування родичів, іменно у негативному контексі, якби тільки згадування родичів, то б речення було по іншому побудоване.
Ти тупо вирізаєш слово з контесту речення і доказуєш щось:ROFLMAO:

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
читати та сприймати слова, як треба навчись, потім щось доказуй!
Повиноо бути згадування родичів, іменно у негативному контексі, якби тільки згадування родичів, то б речення було по іншому побудоване.
Ти тупо вирізаєш слово з контесту речення і доказуєш щось:ROFLMAO:
Ти зараз тут будеш сміятись там що я шось не так доказую, чоловіче проснись, хватить себе оправдовувати шо це "Цитата"
Ти ж знаєш шо порушив, що ти тут хочеш доказати, навіть якщо це і у негативному контексті, хоча всі прекрасно знають що це у негативному, всеодно згадування батьків було​

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Ти зараз тут будеш сміятись там що я шось не так доказую, чоловіче проснись, хватить себе оправдовувати шо це "Цитата"
Ти ж знаєш шо порушив, що ти тут хочеш доказати, навіть якщо це і у негативному контексті, хоча всі прекрасно знають що це у негативному, всеодно згадування батьків було​
Просто на майбутнє тобі скажу, навчись правильно читати та сприймати слова у реченнях)

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Просто на майбутнє тобі скажу, навчись правильно читати та сприймати слова у реченнях)
Я тобі так само можу сказати на майбутнє щоб ти визнав свої помилки, попросив б скорочення бану але не сидіти тут розказувати що це "Цитата", я не хотів нікого обідити, це просто з фільму цитата..​

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Я тобі так само можу сказати на майбутнє щоб ти визнав свої помилки, попросив б скорочення бану але не сидіти тут розказувати що це "Цитата", я не хотів нікого обідити, це просто з фільму цитата..​
***********************************, тобі вже 2-3 відповіді за цитату ні слова не написав, ти дальше пищиш за неї?

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
Що ти будеш доказувати тут тим що це "Цитата"
«6.12 - Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті [Бан на 15 ДНіВ]»
Ну так где просто упоминание? Тут упоминание в негативном контексте правило

Marta_Zoloto

Я ? а ти ?
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3
Макалістер а ти коли оскаєш і вбиваєш це нормально? А Остапчук така ж криса

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
164
Реакції
31
Бали
28
ти шо ? я ніколи не згадував родичів,та де пруфи те що вбиваю крім токсиків(к нас з ними війна)

Marta_Zoloto

Я ? а ти ?
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Доброго дня, Шановний гравець.
Павло Шухевич буде покараний згідно правила серверу
6.12 - Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті [Бан на 15 днів]
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі