Розглянуто Павло Дурнєв, Влад Уайт// Некомпетентність// Для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв, Влад Уайт
Особистий нікнейм: Такахіро Блащина
Суть скарги: Написав я вчора скаргу, на адміністратора: Влад Уайт тут. Коротко опишу, але краще би вам було самостійно ознайомитися з скаргою, скарга яка була написана на мене тут, суть в тому що Сбу відкрила по нам вогонь через провокацію, я згоден, але те що ми відкрили у відподь то нам видали ще покарання за пг.
Ситуація наступна що: 2ОПГ на 1Госс це не (Пг) А 1Опг на 1Госс це уже (Пг) дн тут логіка? Що в реальному житті не може бути перестрілки 1/1 2/1 2/2 це все цілком можливо, і всі ми знаємо, що на наших серверах Опг мають на 95% кращі навички стільби чим Госс. Цитую вам мої слова по скарзі (Чому не можна краще та роздумливо розробити правило на рахунок Пг, 2 опг 1 госс це маячня, а 1/1 це уже пг ало де логіка ? 2/1 це не пг а 1/1 пг)
Чому правила не є рівними для всіх? Чому одним можна стріляти в зз бо це їхнє життя, а другим неможна в будь якій ситуації даже якщо на це є причина/провокація.
Та ваше дурацьке правило Пг, яке діє бог зна як, я вам навів приклад: якщо хтось буде стріляти по тобі в зз, то ти маєш стояти і дивитися так? Ти стоїш це уже як пг, ти побіжиш буде як ухід-пг, будеш стріляти у відповідь Пг.
Сьогоднішня скарга від мого лиця (тут) де я отримав покарання у вигляді пг, слова адміністратора:
Гравець Такахіро Блащина отримає покарання у вигляді деморгану за PG на 60 хвилин
По Вам відкрили вогонь, Ви замість того щоб відповісти або заховатись,

без зброї бігали в сторону пострілів. Запитання наступне ви серйозно? Я навів вам приклад : Якщо хтось буде стріляти, то ти маєш стояти і дивитися так? Ти стоїш це уже як пг, ти побіжиш буде як ухід-пг, будеш стріляти у відповідь Пг.
Для ознайомлення вам П.Савчокін ідентична скарга, яка була написана членом нашої організації: Для Ознайомлення
Прошу вас, зняти покарання та змінити правило Пг
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1695156282323.png

1695156319595.png
Дата походження: 19.09.23

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
В реальному житті у співробітників силових структур є завжди екіпірування і навички хоть якоїсь мінімальної боротьби, тому не думаю що людина буде битися з ними.
Щодо стрільби держ. структур в ЗЗ, вони можуть відкривати в цих зонах вогонь але за умови ВАГОМОЇ на це причини, а вагомою причиною може рахуватись наведення зброї на співробітника полції, незаконне проникненя на територію яка недоступна для вільного доступу (до прикладу СБУ вона теж ЗЗ).

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
В реальному житті у співробітників силових структур є завжди екіпірування і навички хоть якоїсь мінімальної боротьби, тому не думаю що людина буде битися з ними.
Щодо стрільби держ. структур в ЗЗ, вони можуть відкривати в цих зонах вогонь але за умови ВАГОМОЇ на це причини, а вагомою причиною може рахуватись наведення зброї на співробітника полції, незаконне проникненя на територію яка недоступна для вільного доступу (до прикладу СБУ вона теж ЗЗ).
Погоджуюсь з рішення Спец.Адміністратора, правило ПГ написано вірно та продумано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі