Розглянуто Не взяли в МОЗ, через мій скін || Льоха Золото скинув відео-доказ через що мене не взяли, який був зняти 30 вересня приблизно 13:00-14:00

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ваш нікнейм: Павло Сихівський
Нікнейм гравця: Владислав Хмельницький
Дата порушення: 02.10.2022
Опишіть ситуацію: Прийшов на набір, та успішно пройшов співбесіду, після чого чекав у строї поки мене приймуть, потім Владислав Хмельницький почав говорити "чого ви в масці" і тд., хоча по факту, можливо я і помиляюсь,але я ж не відіграв по РП, що я надів маску і звідки він міг знати, що у мене маска? І потім сказав, що я проф. непригодний, а в офтоп чаті сказав "ви не підходите, через ваш скін". На відео все чітко видно, що я пройшов співбесіду(Відео десь 20 хвилин), причина ще в тому, що Льоші Золоту, скинули так званий "відео-доказ" там де я спричинив помилку, яке було знято 30 вересня 12:00-13:00, бо у мене в самого це відео є через моє лице. Бачите як лідер свого зама прикриває), тому прошу подивитись все до кінця, і вигнати з фракції Владислава Хмельницького за таке, а також видати покарання лідеру - Марку Бакуліну, через те, що він скинув відео яке не відноситься до сьогоднішнього епізоду, він просто прикриває свого зама. Також прошу видати мені компенсацію за втрачений час, я там пробув біля години, просто відео 20 хвилин, бо я обрізав, там де лікар відходив кудись і там де я очікував зама. Я б за цей час заробив, як мінімум 50 тисяч, а може й більше.
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: Все відео

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Доброго часу, наразі все що можу сказати, ваша поведінка а також порушення мали важкий характер, а саме МГ нон рп та вихід під час рп, адміністрація бачила час коли відбувалися події на відео яке я показав, це просто ще один доказ по який причині була відмова, ваша поведінка викликала клопіт у нас та працівників НПУ, скін є частиною RP процесу це аксесуар що не можливо зняти а саме маска, пан Хмельницький не міг знати що ви робили за межами лікарні одягали чи ні, вас попросили зняти маску ( по рп перед моїм заступником) на що ви почали грубити в оффтоп чат, оффтоп чат не є ігровим але факт, ви так і не зняли маску по рп тому була відмова.
Чекайте вердикт від адміністрації.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Доброго часу, наразі все що можу сказати, ваша поведінка а також порушення мали важкий характер, а саме МГ нон рп та вихід під час рп, адміністрація бачила час коли відбувалися події на відео яке я показав, це просто ще один доказ по який причині була відмова, ваша поведінка викликала клопіт у нас та працівників НПУ, скін є частиною RP процесу це аксесуар що не можливо зняти а саме маска, пан Хмельницький не міг знати що ви робили за межами лікарні одягали чи ні, вас попросили зняти маску ( по рп перед моїм заступником) на що ви почали грубити в оффтоп чат, оффтоп чат не є ігровим але факт, ви так і не зняли маску по рп тому була відмова.
Вихід під час РП? Ви що не бачили, що мене викинуло, тим більше я перезайшов і був в цьому самому місці, і також сьогодні моя поведінка була нормальна, минулого разу я з вами всіма спорив, а сьогодні, самі бачите по мому відео.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
І мене не просили зняти маску, не знаю де ви це побачили, він просто казав, чого ви у масці, щоб я зняв маску він цього не говорив, так що подивіться нормально відео, і нічого не говоріть, поки уважно не передиветесь, ви самі зараз сказали маячню, про яку в відео не говорилося, і ви самі бачили, що в офтоп чаті він сказав, що не прийняв через скін, тим більше, щоб я грубив так сильно, там образи навіть не було

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
І мене не просили зняти маску, не знаю де ви це побачили, він просто казав, чого ви у масці, щоб я зняв маску він цього не говорив, так що подивіться нормально відео, і нічого не говоріть, поки уважно не передиветесь, ви самі зараз сказали маячню, про яку в відео не говорилося, і ви самі бачили, що в офтоп чаті він сказав, що не прийняв через скін, тим більше, щоб я грубив так сильно, там образи навіть не було
І тим більше, я йому сказав, "звідки ви знаєте, що у мене маска?" Любому буде ясно, що я її по РП не діставав, і тим більше, як я міг її зняти, якщо я її не надягав? І не прийняти в МОЗ, через скін, це повна маячня, ніде такого не бачив, крім МОЗ:)

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
І навіщо говорити про поведінку, яка була 30 вересня? Мене викинуло, я повернувся на місце, ніякого уходу від РП не було, так як в мене спавн стояв на місці виходу, і + я зайшов в лікарню і мене всі бачили, вони навіть мене не зупиняли ніяк, я сам добровільно стояв і чекав НПУ, яка не приїхала:(, її мали викликати, ще 10 хвилин тому, я питаюсь, "де поліція?", А Хмельницький каже, "вже викликаю" і я нагадую, я ту поліцію чекав 30-40 хвилин, і де вона була? І хоча навіщо згадувати тему, яка була 30 вересня, це ж до скарги не відноситься.

Реєстрування
1 Сер 2022
Дописи
66
Реакції
1
Бали
8
Я вам говорив про це але раніше будь ласка нормально та адекватно спілкуйтесь з Адміністрацією.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Я вам говорив про це але раніше будь ласка нормально та адекватно спілкуйтесь з Адміністрацією.
Ви мені про це не говорили, не обманюйте адміністрацію, на відео все чітко видно, що такого ви ніде не говорили, вам не вийде ніяк виправдатись.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
А також ви спробували обманути адміністрацію, ви скинули відео яке було знято 30 вересня, просто хотіли виправдатись, ніби нічого не сталося, і до сьогоднішньої події це ніяк немає відноситись)))

Льоха Золото

✵ ✵ ✵Царь✵ ✵ ✵
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
336
Реакції
1,270
Бали
5
Доброго вечера, Шановний гравець.

Переглянувши ваше відео виношу наступний вердикт:

Лідером та його Замістником буде проведена співбесіда!

Розглянуто.

[1] Support - [27.08.2022-04.09.2022]
[2] Модератор / Слідкуючий за МОЗ [04.09.2022 - 25.09.2022]
[3]Ст.Модератор / Заступник Головного Слідкуючого за МОЗ [25.09.2022 - ХХ.ХХ.ХХХХ]

??????|????❤️‍?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі