Відмовлено Для Спец. Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Райлі Брайтвуд

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
48
Реакції
46
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Діана Скакун
  2. Особистий нікнейм: Райлі Брайтвуд
  3. Суть скарги: 22.09.2023 за результатами обзвону на посаду лідера СБУ м.Дніпро, було призначено мене, де після розмови с ГА була вирішена ситуація що до мого порушення яке відбулося 24.08.2023, 23.09.2023 мене офіційно було призначено на посаду, я отримав роль в грі, та модерацію на форумі, цілий день займався форумом, після чого під час тренування на ВЧ в мене зникла форма, а в чат лідерів було написано що мене було знято з посади "причина не розголошується" але після розмови з деякими адміністраторами вияснилось що це зняття було саме через ситуацію 24.08.2023, за яку як я писав вище ми вже розібралися, прошу вас, передивитися рішення щодо мого зняття, або надати повну причину
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): докази обзвону у ЗГС держ.
  5. Дата походження: 25.09.2023

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю. Пане скажу вам особисто свою думку з приводу вашого зняття з посади - так ви пройшли добре обзвон але у вас є порушення про які ви вже самі знаєте. Так можливо ГА дав вам шанс але ви ж звільнили в перший день всіх полквоників і без доказів і на вас прийшло більше 5 скарг. Тому ЗГА та я вирішили вас зняти - щоб в майбутньому не було більше великих порушень. Очікуємо відповіді від керівництва.​

Райлі Брайтвуд

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
48
Реакції
46
Бали
23

Вітаю. Пане скажу вам особисто свою думку з приводу вашого зняття з посади - так ви пройшли добре обзвон але у вас є порушення про які ви вже самі знаєте. Так можливо ГА дав вам шанс але ви ж звільнили в перший день всіх полквоників і без доказів і на вас прийшло більше 5 скарг. Тому ЗГА та я вирішили вас зняти - щоб в майбутньому не було більше великих порушень. Очікуємо відповіді від керівництва.​

Шановний пане Андрій, це ваші слова з приводу скарг на звільнення:
IMG_1133.png

Самі ж собі суперечите

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Шодо того, коли я наголосив вам, про те, що ви говорили у VIP-чат гравцям, я не знав вас як особистість, знаючи тільки НікНейм.
Після додавання вас у Бесіду, я зрозумів хто Ви, і за що вас було знято минулого разу.
Але, це ніяк не стосується самої справи. На вас неоднократно скаржились гравці, Лідери, з приводу звільненння без аргументів.

Гравці, які працювали невідомо скільки часу, в один момент звільняються по причині "Втрата довіри", але, з деякими була саме "Особиста неприязнь", що погано сказується на праці в майбутньому.

Разом з ЗГА та ГС було обговорено вашу компетентність на посаді Лідера Організації, та прийнято рішення зняти вас.

Усі докази порушення, будуть надані Керівництву Проекта, очікуйте відповіді.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю шановний гравець!

Шодо того, коли я наголосив вам, про те, що ви говорили у VIP-чат гравцям, я не знав вас як особистість, знаючи тільки НікНейм.
Після додавання вас у Бесіду, я зрозумів хто Ви, і за що вас було знято минулого разу.
Але, це ніяк не стосується самої справи. На вас неоднократно скаржились гравці, Лідери, з приводу звільненння без аргументів.

Гравці, які працювали невідомо скільки часу, в один момент звільняються по причині "Втрата довіри", але, з деякими була саме "Особиста неприязнь", що погано сказується на праці в майбутньому.

Разом з ЗГА та ГС було обговорено вашу компетентність на посаді Лідера Організації, та прийнято рішення зняти вас.

Усі докази порушення, будуть надані Керівництву Проекта, очікуйте відповіді.
Більш детальну відповідь надав вам Головний Адміністратор.
Повністю згоден з прийнятими рішеннями щодо вашого зняття.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі