Відмовлено Владюша Стоун / Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нот Смайл

Активний
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
61
Реакції
14
Бали
11
Нікнейм адміністратора: Владюша Стоун
Особистий нікнейм: Енді Девіс
Суть скарги: Схвалив скаргу від третього лиця, також на відео не видно повної ситуації, яку гравець навмисно приховав, у нас був РП процес війна кланів ми перевіряли хто знаходиться в машині , данні гравці ухилялись, коли вже ми побачили хто в машині вони поїхали, потім відразу розвернулись та задбшили, я спросив нащо він це робить від чого і почався конфлікт з гравцем Василь Босович, на відео видно що він зі мною говорив, скарга викладена від пасажира, до якого я претензій не мав, та ніяк не взаємодіяв на протязі всієї ситуації. Хоч гравець і провокував все одно розумію свою неприпустиму поведінку.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео) https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/mg-оск.77874/
1695714548782.png

1695714559403.png

Дата походження: 25.09.2023

Василь Босович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
1,400
Реакції
331
Бали
168
Яка різниця кого ти хотів образити, я сказав що я не навмисно в тебе в'їхав, на відео це гарно чути

Останнє редагування:

Нот Смайл

Активний
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
61
Реакції
14
Бали
11
Хай повне відео би виклав, там видно «случайно» ти задбишив чи ні і ти не вибачався

Василь Босович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
1,400
Реакції
331
Бали
168

Нот Смайл

Активний
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
61
Реакції
14
Бали
11
В мене немає відкату, і діло не в цьому, скарга від третього лиця, а якщо навіть це прибрати то на відео далеко не вся ситуація тому що відео починається вже в кінці конфлікту

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор видав покарання вірно. Також при блокуванні враховувався злив конфеденційної інформації про гравця в діскорді.

Відмовлено, відбувайте покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі