Відмовлено НПУ \ Х | Ілля Макогон #101070

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Вер 2022
Дописи
18
Реакції
6
Бали
6
Вік
35
Адреса
м. Харків
  1. Нікнейм гравця: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Олександр Устімов
  3. Суть скарги: Пояснюю ситуацію , шановна адміністрація близько 10 год. 25 хв. я отримав розшук та вирішив самостійно здатись в поліцію але в мене був мут , приїхавщи по вітділку поліції будь яких поліцейських мною не було виявленно , всі вони були в червоній зоні підійшовши но дих я почав показцвати паспорт для того щоб вони щось зробили , але ж БЕЗ КОМПІТЕНТНИЙ Ілля Макогон який носить звання полковника та не останній чоловік в вітділку поліції не знайшов краще ніж дати мені ще розшук та посадити хоча і паспорт я йому надавав , шановна адміністрація надавати за данну ситуацію оцінку вам алеж якщо не чого не робити то система МВС зовсім буде неправомірною та не функціоновоною .
  4. Докази (скріншот/відео): ТУТ
  5. Дата порушення: 27.09..2023

Останнє редагування:

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Бажаю здоров'я. Я є ПідПолковником поліції НПУ-Х. По-перше, мене виклав мій співробітник, щоб розібратися з ситуацією з порушником. По-друге, ви знаходилися в червоній зоні 2 рази більше 15 секунд, що є порушенням. По-третє, ви могли дочекатися будь-якого поліцейського в холі, дочекатися доки він вийде з червоної зони та Вас затримає. + я не знав що у Вас є мут. Я Вам видав статті згідно того, що ви порушили

Реєстрування
8 Вер 2022
Дописи
18
Реакції
6
Бали
6
Вік
35
Адреса
м. Харків
Бажаю здоров'я. Я є ПідПолковником поліції НПУ-Х. По-перше, мене виклав мій співробітник, щоб розібратися з ситуацією з порушником. По-друге, ви знаходилися в червоній зоні 2 рази більше 15 секунд, що є порушенням. По-третє, ви могли дочекатися будь-якого поліцейського в холі, дочекатися доки він вийде з червоної зони та Вас затримає. + я не знав що у Вас є мут. Я Вам видав статті згідно того, що ви порушили
Розберемо тє що ви зараз написали.

[ По-перше, мене виклав мій співробітник, щоб розібратися з ситуацією з порушником. ] - я вашому співробітнику показував паспорт також , ви настільки зірочку спіймали з вашим званням та посадою що відноситесь до людей ( гравців ) як до не потреба це показуе ваше зневажливе ставлення , в данной ситуації можно було спитати що я хочу та подивитись паспорт який я надав !!
[ По-друге, ви знаходилися в червоній зоні 2 рази більше 15 секунд, що є порушенням. ] - Де ці зони прописані , і як я повинен як громадянин ( гравець ) знати що тутда вхід заборонено , ніякої таблички немае перед входом двері відчінені , та на форумі немае інформації про цю заборонену зону !!!
[ По-третє, ви могли дочекатися будь-якого поліцейського в холі, дочекатися доки він вийде з червоної зони та Вас затримає ] - Скільки чекати годину чі дві чі три , а може добу чекати , я в важаю що я зробив як громадянин ( гравець ) все правильно !!!
[ + я не знав що у Вас є мут. Я Вам видав статті згідно того, що ви порушили ] - Гараз я згоден що ви не бачили мут , а леж ви не дивились мій паспорт та ігнорували мене , ви вели себе не як поліцейський а як людина яка спіймала зірку , тому що для поліцейського людське життя та недоторканість є найвищою цінністью , ви мабудь даже не думали що буде скарга на вас , алеж даже якщо вас відмажуть за свої вчінки ви всеодно найдете свое покарання !!!

Останнє редагування:

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Заголовок скарги повинен відповідати настпній формі - "Фракція / Нікнейм гравця / Суть скарги";

Заголовок не по формі

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі