Відмовлено Олександр Хансен// Погрози// Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Олександр Хансен
2. Особистий нікнейм: Дениска Сато
3. Клан порушника: VOLKOV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sakura
5. Суть скарги: погрози в особисті повідомлення
6. Докази (скріншот/відео)

7. Дата порушення: 28.09.2023

Вкладення

• 5B8A08F1-3870-4FBC-B014-4F97039FEB70.jpeg
    5B8A08F1-3870-4FBC-B014-4F97039FEB70.jpeg
    240.6 Кб · Перегляди: 112

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Олександр Хансен
2. Особистий нікнейм: Дениска Сато
3. Клан порушника: VOLKOV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sakura
5. Суть скарги: погрози в особисті повідомлення
6. Докази (скріншот/відео)

7. Дата порушення: 28.09.2023
Відколи це погрози це попередження тим самим я тобі нагадав про що ми домовлялись тим більше я би не погрожував на офіційному форумі укр гта це навіть логічно,прошу помітити людина написала що не може публікувати скарги так як немає кнопки "створити тему" так от яке у мене питання яким чином ви написали зарас на мене скаргу??¿¿ Виглядає дуже забавно, тобі самому від цього не смішно? Докази прикріпив знизу ✓

Вкладення

• Screenshot_2023-09-28-14-21-13-982_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-09-28-14-21-13-982_com.android.chrome-edit.jpg
    590.7 Кб · Перегляди: 59
Останнє редагування:

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
Відколи це погрози це попередження тим самим я тобі нагадав про що ми домовлялись тим більше я би не погрожував на офіційному форумі укр гта це навіть логічно,прошу помітити людина написала що не може публікувати скарги так як немає кнопки "створити тему" так от яке у мене питання яким чином ви написали зарас на мене скаргу??¿¿ Виглядає дуже забавно, тобі самому від цього не смішно? Докази прикріпив знизу ✓
Передивився откат домовленість була з богдан сато та його сокланом але все одно я думаю вони тобі мали повідомити про таке)

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Передивився откат домовленість була з богдан сато та його сокланом але все одно я думаю вони тобі мали повідомити про таке)
Богдан Сато заре не грає в гру взагалі, в нього щас навчання. Іноді заходить но це не суть. По поводу вкладочки «створити тему»
в мого соклановця є відкодокази порушення правил серверу клану “VOLKOV”. Він неможе залити тому що адміністрація не підтвердила його форумний аккаунт.

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Прошу відеодокази або пиши скаргу на мого соклановця який порушив правила серверу. Якщо нема то таким чином ти пробуєш обманути адміністрацію.

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
Прошу відеодокази або пиши скаргу на мого соклановця який порушив правила серверу. Якщо нема то таким чином ти пробуєш обманути адміністрацію.
неа поки ви не залєте на нас я не буду я слово держу а якщо хочеш глянуть відос можу в дс кинуть

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
Богдан Сато заре не грає в гру взагалі, в нього щас навчання. Іноді заходить но це не суть. По поводу вкладочки «створити тему»
в мого соклановця є відкодокази порушення правил серверу клану “VOLKOV”. Він неможе залити тому що адміністрація не підтвердила його форумний аккаунт.
щоб підтвердити форумний акаут зайди на Ел.пошту і підтверди

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
неа поки ви не залєте на нас я не буду я слово держу а якщо хочеш глянуть відос можу в дс кинуть
Ми чекаєм підтвердження тех підтримкою акаунта з якого неможна ще заливати скарги. Якщо тільки буде підтверджено ми будем скаржитись на ваш клан, який портить гравцям всю атмосферу гри вашими порушеннями. На рахунок «відоса». Повторю ще раз кидайте на форум

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
Ми чекаєм підтвердження тех підтримкою акаунта з якого неможна ще заливати скарги. Якщо тільки буде підтверджено ми будем скаржитись на ваш клан, який портить гравцям всю атмосферу гри вашими порушеннями. На рахунок «відоса». Повторю ще раз кидайте на форум
я сказав відос не кину до того момента поки ви не кинете і слова він не грає тебе не спасуть бо багоюзив не тільки він і на тот момент він був в вашому клані

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
я сказав відос не кину до того момента поки ви не кинете і слова він не грає тебе не спасуть бо багоюзив не тільки він і на тот момент він був в вашому клані
Вибач, пиши будь ласка грамотніше і зрозуміліше
Дякую.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
На Ваших доказах не видно дати та часу, немає грубих порушень
Відмова!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі