Розглянуто Сергей Аддерли (неправомірне покарання + перевидача)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
1.Сергей Аддерли
2.Андрій Тейт
3.В приватній розмові з другом , за відсутності посторонніх осіб назвав третю особу нецензурним словом за що отримав мут на 30 хв. хоча поруч не було абсолютно нікого , після отримання муту запитався у адміністрації про причини покарання , бо я не ображав когось персонально , слово було сказано як згадка про когось в третьому обличчі , але адміністратор має до мене "особливе ставлення" слідкує за мною кожного дня щоб спеціально покарати , пілся моїх питань чому був виданий мут , адміністратор вирішив ще раз мене покарати і перевидав мут на 2 години , вважаю що людина використовує своє положення та роль адміністратора в особистих цілях та має особисту не приязнь , прохання надати докази .
4. 5. 27.09.2023

Сергій Адерли

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
46
Бали
18
Вітаю , докази предоставлено старшой адміністрації

Сергій Адерли

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
46
Бали
18
А також, прошу додати докази ( вашего звернення ) до адміністратора ( Сергій Аддерли) що до вашего покарання

Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
А також, прошу додати докази ( вашего звернення ) до адміністратора ( Сергій Аддерли) що до вашего покарання
І доречі я не маю доказувати свою невиновність , закон працює в іншому напрямку , якшо ви дали покарання , надайте докази ...

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу та запросивши докази у адміністратора, виношу вердикт:

Адміністратор видав покарання не вірно, так як відсутні докази.

З Адміністратором була проведена бесіда.

Розглянуто. Приємної гри та відмінного настрою!

P.S Рекомендую вам не ображати адміністрацію, так як при наявних доказах ви будете покаранні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі