Розглянуто Паша Тороні/Не прийняв рапорт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Лаптев

Новий гравець
Реєстрування
29 Січ 2023
Дописи
4
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Паша Тороні
  2. Особистий нікнейм: Богдан Лаптев
  3. Суть скарги: Даний зам не прийняв рапорт, після чого написав йому чому відказ, він мені написав що система підвищень не дійсна в підрозділі, після чого сказав робити по системі підвищення іншого підрозділу до якого я нічого не маю, пізніше написав що чекати нову(сам не знає що робити бо весь час різне, я робив по системі підвищення яка була при старому начальнику і ще не було нового, тому була дійсна, він як я поняв провіряв вже коли нового поставили і вирішив так). Відмовлення в таблиці було з причиною "Не бачу виконаної роботи! / by Toroni♡", хотя якщо подивитись вище по ніку "Костя Каракай" йому прийняли з такою ж роботою, але інший полковник, я це написав Тороні, на що почув відповідь "То Пічкур, а я Тороні)".
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Таблиця(нік Богдан Лаптев в ній). Якщо потрібно буде його відповідь, в ДС напишіть і там відправлю(не хочу зливати переписку іншим людям)
  5. Дата походження: 29.09.2023

Паша Платонов

PlatonovFamQ♡
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
119
Реакції
98
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Паша Тороні
  2. Особистий нікнейм: Богдан Лаптев
  3. Суть скарги: Даний зам не прийняв рапорт, після чого написав йому чому відказ, він мені написав що система підвищень не дійсна в підрозділі, після чого сказав робити по системі підвищення іншого підрозділу до якого я нічого не маю, пізніше написав що чекати нову(сам не знає що робити бо весь час різне, я робив по системі підвищення яка була при старому начальнику і ще не було нового, тому була дійсна, він як я поняв провіряв вже коли нового поставили і вирішив так). Відмовлення в таблиці було з причиною "Не бачу виконаної роботи! / by Toroni♡", хотя якщо подивитись вище по ніку "Костя Каракай" йому прийняли з такою ж роботою, але інший полковник, я це написав Тороні, на що почув відповідь "То Пічкур, а я Тороні)".
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Таблиця(нік Богдан Лаптев в ній). Якщо потрібно буде його відповідь, в ДС напишіть і там відправлю(не хочу зливати переписку іншим людям)
  5. Дата походження: 29.09.2023
Бажаю здоров'я, я Полковник НПУ м. Дніпра Паша Тороні, надаю відповідь по вашій скарзі, як система підвищення ДВБ зараз не дійсна, (нова система підвищення ДВБ в розробці), то вам було відхилено заявку на підвищення!

З повагою Полковник Національної Поліції України міста Дніпра Паша Тороні!

Очікуйте відповідь Адміністрації!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі