ꑭ 𝐌𝐀𝐃𝐀𝐑𝐀 𝐔𝐆𝐎𝐋𝐎𝐕𝐍𝐈𝐘 ꑭ
❤ OLD 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋𝐒❤
- Реєстрування
- 20 Чер 2023
- Дописи
- 348
- Реакції
- 429
- Бали
- 66
Бажаю здоровя я майор СБУ м.Харків Андрій Медвідь а не ведмідь на даному відео немає як я багоюзив а також на відео немає зз . Також відео склеєне тайм код 0.42-0.43,також добовню про дм дм тут немає так як людина була в орієнтуванні та втікала це все є на відео
- Нікнейм гравця:Андрій Ведмідь,Олександер Львівський
- Особистий нікнейм:Маттео Куртов
- Суть скарги:данна особа використовувала багоюз,зробила PG,та DMinZZ. Олександер мене вбив без причини
- Докази (скріншот/відео):тик
- Дата порушення:01.10.23
Шановний Гравець,обратите внимание на время там нету склейки,по друге у меня тогда были проблеми с интернетом и из за этого меня телепортировало. по трете на данном откате видно то что (Вы стреляли из окна а саме из за руля) это багоюз (ДМ зз было в больнице так как вы меня ударили и не откатили)Бажаю здоровя я майор СБУ м.Харків Андрій Медвідь а не ведмідь на даному відео немає як я багоюзив а також на відео немає дм зз . Також відео склеєне тайм код 0.42-0.43,також добовню про дм дм тут немає так як людина була в орієнтуванні та втікала це все є на відео
Шановний Адміністратор,я можу надати повний фрапс но там не буде видно як почалась повна погоня,я откат почав записувати після того коли за нами почалась погоня.Вітаю!
Надайте повне відео.
Даю вам на це 12 годин!
Доброго вечора надайте будьласка повне відео, відео те самеось відео-ссилка на повне відео тик
доброй ночи,это полный откат. когда за мной началась погоня я тогда только включил.Доброго вечора надайте будьласка повне відео, відео те саме