Розглянуто Максим Громов// багоюз (лунна)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Максим Громов
2. Особистий нікнейм: Дениска Сато
3. Клан порушника: DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sakura
5. Суть скарги: Гравець за багав луну походку це є порушення правил серверу,багоюз.

Також вчора була скарга на зам лідера клану DEVILS також за лунну за яку їм видали догану. А по моїй скарзі видно що знову гравець клану Devils багоюзить(лунну) і прошу адміністрацію звернути уваги то що він старший склад.
6. Докази (скріншот/відео):
тик

7. Дата порушення:02.10.2023

Максим Братьєв

На пенсии
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
342
Реакції
437
Бали
83
Вітаю Шановна Адміністрація,
Прошу звернути увагу що гравець Дениска Сато хоче вести адміністрацію в оману,тому що мій соклановець "Максим Громов" не є старшим складом клану DEVILS,кляц

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Вітаю Шановна Адміністрація,
Прошу звернути увагу що гравець Дениска Сато хоче вести адміністрацію в оману,тому що мій соклановець "Максим Громов" не є старшим складом клану DEVILS,кляц
1.Скинув його з посади після жб?
2. Адміністрацію в обман я нехочу вести.
3. Ти як зам лідер який получив наказание за це же порушення, должен провести розмову і розказати правила своїм соклановцям.

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66

Максим Громов

Активний
Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
64
Реакції
61
Бали
21
Вітаю,юний гравець! Я визнаю свою провину у використанні забороненого багу у грі, але при цьому я не завдав шкоди нікому. Моя діяльність зводилася лише до бігу зеленою зоною. Прошу вас зрозуміти мене, тому що, як ви бачите на записі з фрапсу, я лише бігав разом зі своїм другом по цій зоні. Як видно із запису, я не завдав шкоди жодному гравцю. Більше того, я давно є активним учасником клану та прихильником цієї спільноти. Прошу посмотреть на данний пост і админам! Дякую за увагу,Слава Украине!

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Вітаю,юний гравець! Я визнаю свою провину у використанні заборонених засобів у грі, але при цьому я не завдав шкоди нікому. Моя діяльність зводилася лише до бігу зеленою зоною. Прошу вас зрозуміти мене, тому що, як ви бачите на записі з фрапсу, я лише бігав разом зі своїм другом по цій зоні. Як видно із запису, я не завдав шкоди жодному гравцю. Більше того, я давно є активним учасником клану та прихильником цієї спільноти. Прошу посмотреть на данний пост і админам! Дякую за увагу,Слава Украине!
Дуже добре що ти визнаєш свою провину і я це поважаю. Але правила для всіх і всі мають відповідати за свої вчинки.

Останнє редагування:

Максим Громов

Активний
Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
64
Реакції
61
Бали
21
Останнє редагування:

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Гравець Максим Громов [115540] отримає покарання деморган за Багоюз.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі