Розглянуто Мирон Старк | Ухилення від рп ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Ваш нікнейм: Вадим Матвійчук
Нікнейм гравця: Мирон Старк
Дата порушення: 08.010.2022
Опишіть ситуацію: В ході спілкування з громадянином, уникнув рп процессу затримання та доставлення до СБУ, а саме сховався в інтер'єрі чим порушив: 7.11 - Заборонено уникати поліцейської погоні будь яким чином. Наприклад: ховаючись в інтер'єрі, в воді, виходити з гри [КПЗ 240 хвилин]
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
Опишіть ситуацію: В ході спілкування з громадянином, уникнув рп процессу затримання та доставлення до СБУ, а саме сховався в інтер'єрі чим порушив: 7.11 - Заборонено уникати поліцейської погоні будь яким чином. Наприклад: ховаючись в інтер'єрі, в воді, виходити з гри [КПЗ 240 хвилин]
вы кидаете розыск ? а потом говорите что на вас розыск ? ориентировка ?

МИРОН

Поважний гравець
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
46
Я собі стояв, ви підходите і мішаєте грати, самі мене у розшук закинули адміни поки є такі люди як ці поліцейські у грі онлай і не буде підніматись!
Документи не показали, шось собі понавидумували, я собі зайшов у офіс бо причини показувати їм документи не було.

МИРОН

Поважний гравець
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
46
вы кидаете розыск ? а потом говорите что на вас розыск ? ориентировк
Не позортесь яка рп ситуація, мене закинули в розшук, бо я стояв біля бізнес центру, хто вас взагалі взяв в поліцію?‍♂️

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Не позортесь яка рп ситуація, мене закинули в розшук, бо я стояв біля бізнес центру, хто вас взагалі взяв в поліцію?‍♂️
Я Вас до розшуку не закидував, якщо ви вважаєте, що праві, потрібно дограти рп до кінця, а не заходити в кабінет, куди я не можу потрапити, це Ваше основне порушення.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
вы кидаете розыск ? а потом говорите что на вас розыск ? ориентировка ?
Где ты увидел что я на него розыск кидал? Я подъехал, розыск уже висел, а если он висит, значит по рп отыгрывается что есть ориентировка. Я не пацан чтобы меня игнорировали и сваливали в текстуры, кто со мной нормально общался, не кто не скажет что я кого-то когда-то не выслушал и не поступил по человечиски, в даном случае, человек вместо того чтобы нормально поговорить, объяснить ситуацию почему розыск горит, тупо зашел в офис, забив болт, я к себе такого отношения терпеть не буду.

МИРОН

Поважний гравець
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
46
Где ты увидел что я на него розыск кидал? Я подъехал, розыск уже висел, а если он висит, значит по рп отыгрывается что есть ориентировка. Я не пацан чтобы меня игнорировали и сваливали в текстуры, кто со мной нормально общался, не кто не скажет что я кого-то когда-то не выслушал и не поступил по человечиски, в даном случае, человек вместо того чтобы нормально поговорить, объяснить ситуацию почему розыск горит, тупо зашел в офис, забив болт, я к себе такого отношения терпеть не буду.
в мене відео є від свого лиця шо я не був у розшуку, ви підходите по двоє і домахуєтесь до гравців, я стояв просто яка орієнтировка ти про шо чувак, чи ти вважаєш шо маєш право без причини підходити з тайзером і мішати грати. Не вмієш грати нормально не грай тоді взагалі, і терпіти не прийдеться по твоїх словах

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Вітаю.
Гравця буде покарано згідно правила серверу
7.11 - Заборонено уникати поліцейської погоні будь яким чином. Наприклад: ховаючись в інтер'єрі, в воді, виходити з гри [КПЗ 240 хвилин]
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі