Розглянуто Уільям Тохіс та клан "TOXIC" / порушення правил конвоювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Стайня

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
202
Реакції
158
Бали
46
1. Уільям Тохіс
2. Денис Стайня
3. TOXIC
4. Ні
5. Порушення правил конвоювання. Цій особі дали вирок на 4 роки. Перевозивши її до ДКВС, біля кільця ДКВС ми спіткнулися із сильним супротивом, який масово порушує правила конвоювання. Прошу звернути увагу на це і видати всім максимальний термін покарання і гравцеві Уільям Тохіс видати ще 4 додаткові години деморгану за рішенням суду.
6. Рішення суду 0:56с., масове порушення правил конвоювання(від 5:55хв)
7. 4.10.23

Останнє редагування:

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Надаю відповідь у зв'язку з тим, що є зам.лід. клану Toxic.

На сервері для ОПГ діє правило 1 гос. = 2 опг, тому людей було більше.
- 1

Спочатку
Уільям Тохіс взагалі зміг втікти після рішення суду з будівлі, через необачність працівників держ. орг. , але згодом адміністрація втрутилася у РП процесс і ТП його знову до мерії. - 2

Після цього не порушуючи правило ПГ та ДМ ЗЗ ми вступили у перестрілку біля ДКВС, де держ.орг не змогли нічого зробити. Тобто ми відбили свого хлопця.
- 3

Адміністрація підтвердила нашу перемогу (дивіться чат) :

Денис Стайня

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
202
Реакції
158
Бали
46
Шановні
Надаю відповідь у зв'язку з тим, що є зам.лід. клану Toxic.

На сервері для ОПГ діє правило 1 гос. = 2 опг, тому людей було більше.
- 1

Спочатку
Уільям Тохіс взагалі зміг втікти після рішення суду з будівлі, через необачність працівників держ. орг. , але згодом адміністрація втрутилася у РП процесс і ТП його знову до мерії. - 2

Після цього не порушуючи правило ПГ та ДМ ЗЗ ми вступили у перестрілку біля ДКВС, де держ.орг не змогли нічого зробити. Тобто ми відбили свого хлопця.
- 3

Адміністрація підтвердила нашу перемогу (дивіться чат) :

Шановний, по-перше, при облаві повинно брати участь не більше 8-ми чоловік з клану. По-друге, в облаві повинен чинити опір лише один клан. По-третє, стосовно вашого 2 пункту, в мене відбувся краш, через це Уільям був вільний, але це не означає, що він міг зразу тікати на картель чи деінде

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Шановні

Шановний, по-перше, при облаві повинно брати участь не більше 8-ми чоловік з клану. По-друге, в облаві повинен чинити опір лише один клан. По-третє, стосовно вашого 2 пункту, в мене відбувся краш, через це Уільям був вільний, але це не означає, що він міг зразу тікати на картель чи деінде
Тоді порахуйте на своєму відео скільки нас було і вкажіть нікнейми або ID гравців клану.

Ми почекаємо.

Денис Стайня

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
202
Реакції
158
Бали
46
Тоді порахуйте на своєму відео скільки нас було і вкажіть нікнейми або ID гравців клану.

Ми почекаємо.
Це я вже вам не буду робити, неозброєним оком видно скільки там перебуває осіб. Якщо маєте бажання, то можете порахувати)

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Це я вже вам не буду робити, неозброєним оком видно скільки там перебуває осіб. Якщо маєте бажання, то можете порахувати)
Тоді до чого були ці сльози ?

Ви ж маєте претензії, тому і доводьте до відома ніки і айді порушників. Якщо ви їх не маєте, або у вас їх не видно, то ця скарга є недоцільною )

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Шановні

Як ми бачимо, правило облав, суперечить правилу про PG
Якщо у вас відбувався краш, то вас могли підмінити інші співробітники СБУ, які знаходили біля мерії та чекали вас у авто, так як вони це не зробили, Уілям Тохіс успішно скрився, По RP, ви повинні були його найти і тоді вже виконувати свої подальші дії.
Але ви попросили адміністратора тепнути, його до себе, чим самим адмін через вас втрутився в RP процес, що є забороненим!

Джеккі Хевву

молодший владика неоф.
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
448
Реакції
222
Бали
48
Вітаю
Правила конвоювання будуть перероблені згідно загальних правил,
тому що вони суперечать їм. Згідно загальних правил гравці неофіційних
організацій нічого не порушили.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі