Розглянуто Максим Братьєв// видалення доказів зі скарги, злив клану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Максим Братьєв
2. Особистий нікнейм: Сатана Сато
3. Клан порушника: DEVILS

4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sakura
5. Суть скарги:Гравець Максим Братьєв завантажив скаргу на гравців нашого клану Sakura.На його відео порушень від гравців не було окрім нього, а потім видалив всі докази зі скарги та попросив зачинити її. Від нього були порушення і він цілоспрямовано хотів злити наш клан.Я вже заливав скаргу на Максима Братьєва за
Злив клану Прошу адміністраторів звернути увагу на те, що він є Зам.Лідер клану Devils. Правилами форуму заборонено видаляти скарги або докази зі скарг.
6. Докази (скріншот/відео):
відео
1696513816004.png
1696513828289.png

7. Дата порушення:05.10.2023

Максим Братьєв

На пенсии
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
342
Реакції
437
Бали
83
Який злив клану,я видалив скаргу по власному бажанню,так як детальніше розглянувши відео не побачив від вас "RK"

Також прошу звернути увагу адміністрації що саме від Сатана Сато йде злив мого клан.Людина вже на другій скарзі пише мою роль у клані. Це не є зливом??
кляц кляц

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Відповім тобі на твоє повідомленя Максим Братьєв.
1.Я не кого не зливаю і не собираюсь злити.
2. Чому я маю терпіти то що ти і твої соклани зливають мій клан?
Це максимально портить атмосферу гри і не повага до ворожого клану і хочу що б порушнику дали покарання так як правила для всіх.
3. Повторю ще раз я не собираюсь не кого злити просто нагадую те що ти Зам лідер)

Максим Братьєв

На пенсии
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
342
Реакції
437
Бали
83
1.Який злив клану з трьома жб за неадекватні висловлювання?
2. "Не повага до ворожого клану" Це просто смішно.Ти стоїш на лідерці в клані,і пишеш у віп чат ганебні слова та оскаешь.Яка до тебе може бути повага,який ти приклад подаєш своїм сокланам? Ось що дійсно портить атмосферу гри,і ось чому я залив зі своїм сокланом на тебе скаргу за "Неадекватні висловлювання"
3. І ще раз повторю злива ніякого нема,ти просто порушуєш правила сервера,так що роби висновки та не порушуй)

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
1.Який злив клану з трьома жб за неадекватні висловлювання?
2. "Не повага до ворожого клану" Це просто смішно.Ти стоїш на лідерці в клані,і пишеш у віп чат ганебні слова та оскаешь.Яка до тебе може бути повага,який ти приклад подаєш своїм сокланам? Ось що дійсно портить атмосферу гри,і ось чому я залив зі своїм сокланом на тебе скаргу за "Неадекватні висловлювання"
3. І ще раз повторю злива ніякого нема,ти просто порушуєш правила сервера,так що роби висновки та не порушуй)
Максим, все вірно я стою на лідерці клану Sakura і є неоф (бандитом)
Но коли другій клан провокує на ганебні слова для того що б залити потім скаргу на мене і на моїх соклановців то це є порушенням і не правильне ставлення.

Максим Братьєв

На пенсии
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
342
Реакції
437
Бали
83
Провокація була що мій соклановець "Ангел Хокаге" відповів у віп чаті твоїй вербувальниці на повідомлення "Запрошую в клан Sakura" "Чи можна вступити в клан?" І ти зі своїми сокланами почав його оскати.ЦЕ ти називаєш провокацією?

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Передаю скаргу ГА/ЗГА

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Перевіривши скаргу [Клік], виявив порушення також від автора скарги
Гравця Максим Братьєв 48196 буде покарано за видалення доказів зі скарги
Гравця Викса Чикса 82020 буде покарано за NonRP Drive
Клан
DEVILS отримає догану
Всі покарання було видано згідно цього відео [Клік]
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі