Розглянуто Артем Колєснік | DM, DB

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Вер 2022
Дописи
137
Реакції
23
Бали
31
Форма скарги: DM DB
Ваш нікнейм: Артем Колєснік
Нікнейм гравця: Артем Кензо Іван Кензо Богдан Кензо
Дата порушення: 10.10.2022
Опишіть ситуацію: Ми верталися с навчань по сопровождения посла (це в НПУ навчання) в мене зламалась машина я пійшов за рем комплектом підїхали вони почали стріляти в мене і давити машиною.
Скріншот/відео від свого обличчя:

Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
38
Реакції
25
Бали
18
что же ты пиздишь, стояли разговаривали с полицией, кто-то со снайперски начал стрелять, мы приехали к скоплению и увидели со снайперкой только тебя, дальнейшие действия были полностью оправданы, форумный ***********************************!

Artem_Gurenko

Отаман
Реєстрування
20 Вер 2022
Дописи
52
Реакції
34
Бали
18
что же ты пиздишь, стояли разговаривали с полицией, кто-то со снайперски начал стрелять, мы приехали к скоплению и увидели со снайперкой только тебя, дальнейшие действия были полностью оправданы, форумный ***********************************!
Вот именно начали по нам роботать со снайперкі, ми увіделі шо вокруг только ти стоял с ней, так что тут есть прічіна за что тебя убілі

Artem_Gurenko

Отаман
Реєстрування
20 Вер 2022
Дописи
52
Реакції
34
Бали
18
Форма скарги: DM DB
Ваш нікнейм: Артем Колєснік
Нікнейм гравця: Артем Кензо Іван Кензо Богдан Кензо
Дата порушення: 10.10.2022
Опишіть ситуацію: Ми верталися с навчань по сопровождения посла (це в НПУ навчання) в мене зламалась машина я пійшов за рем комплектом підїхали вони почали стріляти в мене і давити машиною.
Скріншот/відео від свого обличчя:
А можно видео шо било до єтого, от куда ти бежал і шо ти до єтого делал?

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Вітаю.
Гравець Іван Кензо буде покараний згідно правила

7.4 - "DB" - Drive By - Нанесення шкоди, вбивство іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу. [КПЗ 150 хвилин]
Гравець Артем Кензо буде покараний згідно правила
7.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [КПЗ 300 хвилин/Подвоєний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)].
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі