Зачинено Іван Мехед // DM+порушення статуту ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
934
Бали
213
  1. Нікнейм гравця: Іван Мехед
  2. Особистий нікнейм: Євген Набанов
  3. Суть скарги: я проникнув на тереторію ДКВС щоб допомогти знайомим на автівці, а гравець Іван Мехед почав стріляти, з снайперської гвинтіки тим самим зробив DM та порушив правило статуту ДКВС а саме 3.1. Співробітнику ДКВС заборонено застосовувати вогнепальну зброю/ фізичну силу/спецзасоби без попередження та вагомої причини/Покарання:Догана а мав зробити це 4.7. Співробітник ДКВС у разі проникнення цивільної особи на тереторію ДКВС, зобов'язаний затримати порушника та повідомити старшого за званням, у разі проникнення на автомобілі та непокори на прохання залишити територію, співробітник має право відкрити вогонь на поразку, попередньо зробивши попереджувальний постріл у повітря.
  4. Докази (скріншот/відео): відосик
  5. Дата порушення: 8.10.2023

Вова Кочмар

Генерал ДКВС
Реєстрування
3 Лют 2023
Дописи
54
Реакції
22
Бали
28
  1. Нікнейм гравця: Іван Мехед
  2. Особистий нікнейм: Євген Набанов
  3. Суть скарги: я проникнув на тереторію ДКВС щоб допомогти знайомим на автівці, а гравець Іван Мехед почав стріляти, з снайперської гвинтіки тим самим зробив DM та порушив правило статуту ДКВС а саме 3.1. Співробітнику ДКВС заборонено застосовувати вогнепальну зброю/ фізичну силу/спецзасоби без попередження та вагомої причини/Покарання:Догана а мав зробити це 4.7. Співробітник ДКВС у разі проникнення цивільної особи на тереторію ДКВС, зобов'язаний затримати порушника та повідомити старшого за званням, у разі проникнення на автомобілі та непокори на прохання залишити територію, співробітник має право відкрити вогонь на поразку, попередньо зробивши попереджувальний постріл у повітря.
  4. Докази (скріншот/відео): відосик
  5. Дата порушення: 8.10.2023

Доброго дня я генерал ДКВС
Переглянувши дану скаргу виніс вердикт
Звідки ви дізнались що це саме Іван Мехед стріляв по вам?Оскільки на даній відеофіксації не видно айді гравця,також не видно нік нейм.

Марина Добра ?

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
20
Реакції
33
Бали
16
Звідки ви дізнались що це саме Іван Мехед стріляв по вам?Оскільки на даній відеофіксації не видно айді гравця,також не видно нік нейм.
по ніку нє?

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
934
Бали
213
Звідки ви дізнались що це саме Іван Мехед?,оскільки на даній відеофіксації не видно айді гравця.
Вітаю! звісно айді гравця не було видно, але було видно нік гравця після моєї смерті! Та він працює в ДКВС

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Вітаю!
Переглянувши скаргу, та докази я виніс наступне рішення:
Гравець Іван Мехед не отримує покарання!
Так - як, ви проникли на територію ДКВС зі зброєю в руках.
Перше:
Можливо ви хотіли всіх вбити.
Друге:
Якби вас затримали зі зброєю в руках це б порушило правило PG.
Вас моментально ліквідували як порушника, який несе загрозу для навколишніх.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі